#terapiinstagram
  • 2.1m posts

FEATURED

Exploring pareyyyy
1 5

WAJAH CANTIK BERSERI, HANYA DENGAN 2️⃣ RANGKAIAN HEBAT! MEMANG JIMAT & MUDAH!!!😍 . . Menjadi cabaran kepada setiap wanita untuk mendapatkan set penjagaan wajah terbaik dan mampu mencapai potensi kecantikan sebenar. . Wajah mulus dan sempurna kini tidak lagi mustahil dengan Meeracle. . Meeracle Gemstone Serum & Cleanser mampu merawat kulit dari dalam supaya kelihatan lebih menyerlah. . Meeracle Gemstone Serum juga produk pertama di Malaysia yang menggunakan teknologi Gemstones yang menggabungkan tiga jenis batuan eksklusif iaitu delima, berlian dan mutiara. . Hanya SERUM DAN CLEANSER. ANDA TAMPIL BERSERI 10 TAHUN MUDA DARI USIA SEBENAR :) TAK PERCAYA??? CUBALAH SENDIRI..ANDA PASTI JATUH CINTA!!❤️❤️ . . . Klik link WASAP dekat bio @meeracle.testimoni.my untuk info/order

 18 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

Triangle Cat Eye . READY STOCK! . 12.12 SALE 💥 . 🕶️ RM12 each 🕶️ Any 3 for RM30! (SAVE RM6!!) . . color available: black ✓ red ✓ . . grab now before it's gone! whatsapp 📲 014-3328387 . . Postage rate: SM: RM8 SS: RM12 . #spekmatamurah #spekmatacantik #sunglasses #sayajual #shades #sayajualmurah #lokalah #supportsmallbusiness #terapiinstagram #makeupfanatic1 #bazarpaknil #vsco #vscomalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopping #onlineshop #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #kitakitajugabaini #sabah #kk #okbahkalaukau #lokallah #spekmatamurahjb #johorbahru #spekmatajb

 19 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 5

Hurry! The time is ticking! Uols boleh dapatkan MEERACLE Ionic Face Masage Device ni for FREE!! . . . Ionic Face Massage ni kita guna dengan Meeracle Facial Serum pula okayyy ! Ramai yang suka sebab mmg best!! Apa tunggu lagi?? . . Setiap Pembelian RM100 & ke atas layak dapat Ionic Face Massage device limited edition dari Meeracle ni secara PERCUMA!!!❤ . So, apa tunggu lagi. Jom dapatkannya dari ejen sah Meeracle. . Klik link WASAP dekat bio @meeracle.original.hq to order😊 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #meeracle #formulagemstone #teamMeeracleZZ #setelahkudimiliki #jeragat #jerawat #parutjerawat #intannajuwa #zulariffin #terapiinstagram #ajimaura #sayajualskincare #serumhalal #serummalaysia #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitberminyak #kulitsensitif #parutjerawat #kulitlicin #kulitglowing #kulitbreakout #kulitbersih #kulitberjerawat #setjeragat #setjerawat #jerawatkronik #skincarenatural #skincaretips

 24 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

Sexy Cat Eye . READY STOCK! . 12.12 SALE 💥 . 🕶️ RM12 each 🕶️ Any 3 for RM30! (SAVE RM6!!) . . color available: black ✓ red ✓ . . grab now before it's gone! whatsapp 📲 014-3328387 . . Postage rate: SM: RM8 SS: RM12 . #spekmatamurah #spekmatacantik #sunglasses #sayajual #shades #sayajualmurah #lokalah #supportsmallbusiness #terapiinstagram #makeupfanatic1 #bazarpaknil #vsco #vscomalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopping #onlineshop #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #kitakitajugabaini #sabah #kk #okbahkalaukau #lokallah #spekmatamurahjb #johorbahru #spekmatajb

 36 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 0

ITS GIVEAWAY TIME‼️ 12.12 - 15.12.2019 . Kita nak pilih 2 follower bertuah! Nak bagi inner super duper SELESA ni secara FREE. 😊 . Ikut step ni 1 by 1 tau 👇 ✔️ Spam like post ni dan post2 sebelum / semasa / selepas post ini ✔️ Wajib follow ig @maryam_exclusive ✔️ Tag 3 orang rakan anda ✔️ Rajin like & komen, ( peluang tinggi utk menang) . Jomm, kita tengok siapa yg bertuah. Selamat mencuba dan semoga berjaya ‼️

 53 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Vintage Cat Eye . READY STOCK! . 12.12 SALE 💥 . 🕶️ RM12 each 🕶️ Any 3 for RM30! (SAVE RM6!!) . . color available: gold+red . . grab now before it's gone! whatsapp 📲 014-3328387 . . Postage rate: SM: RM8 SS: RM12 . #spekmatamurah #spekmatacantik #sunglasses #sayajual #shades #sayajualmurah #lokalah #supportsmallbusiness #terapiinstagram #makeupfanatic1 #bazarpaknil #vsco #vscomalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopping #onlineshop #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #kitakitajugabaini #sabah #kk #okbahkalaukau #lokallah #spekmatamurahjb #johorbahru #spekmatajb

 57 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0
 1 hour ago
Exploring pareyyyy
0 0

Yuk cek IG kami, seputar kehamilan, membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun peghalangnya, seperti : KISTA MIOM SIKLUS HAID TIDAK LANCAR TUBA FALOPI OBESITAS/KEGEMUKAN KEKURUSAN KELAINAN MULUT RAHIM KELAINAN RAHIM INVEKSI VAGINA (keputihan) KURET BERULANG - ULANG PCOS ENDOMETRIOSIS VERIKOKEL TORCH ( virus/bakteri ) MASALAH SPERMA, DLL kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANYA, KONSULTASI GRATIS Yuk cek IG kami, seputar kehamilan, membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun peghalangnya, seperti : KISTA MIOM SIKLUS HAID TIDAK LANCAR TUBA FALOPI OBESITAS/KEGEMUKAN KEKURUSAN KELAINAN MULUT RAHIM KELAINAN RAHIM INVEKSI VAGINA (keputihan) KURET BERULANG - ULANG PCOS ENDOMETRIOSIS VERIKOKEL TORCH ( virus/bakteri ) MASALAH SPERMA, DLL kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANYA, KONSULTASI GRATIS Follow: ️ ️ Follow 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️📲 Wa. 0821-7896-1557 #terapiinstagram #syukurselalu #usahawanonline #viral #belajarinstagram #usahawanmuda #freedom #love #bakso #instadairy #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #nurraysabeauty #toneexcel #testimon #ukhwahti #instagood #eusahawan #instafamous #ukhwahti #usahawan #bisnesonline #seminar #ajimaura #terapiinstagram #pengusahamuda #syukurselalu

 2 hours ago
Exploring pareyyyy
1 1

KEBAYA KOTA BHARU nama diberi gaya tradisi lama kini kembali lagi pasti akan membuat si pemakai tampak anggun berbeza 😘⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ KEBAYA KOTA BHARU 4.0⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ 💕 Dibuat dari material super selesa, ⁣⁣⁣ Baju - Como crepe plain⁣⁣⁣ Kain - Como crepe printed⁣⁣⁣ ia sangat selesa, mudah digosok dan nyaman dipakai. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ 💕 BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ 💕 Mempunyai 10 WARNA menarik dan cantik⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ 💕 Potongan Kain Lipat Batik tidak terbelah ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ 💕 Saiz S M L XL XXL⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Stock sgt limited, 🙈⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ 💰Harga istimewa pengenalan hanya ⁣⁣⁣ RM109⁣⁣⁣ 📮Kos pos pun FREE Semenanjung⁣⁣⁣ 📮📮SS add RM8/pcs⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ * Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ TEKAN LINK NI👇⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ www.wasap.my/60177642535/KebayaKotaBharu_4.0 Jom follow Instagram kami👇 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ https://www.instagram.com/nadaliti_collection/⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Join Channel Telegram Kami 👇⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ https://t.me/JubahDressBlouse_Muslimah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Tq😘

 2 hours ago
Exploring pareyyyy
1 1

Bakhoor Medeena ni bakhoor paling ramai beli sebab 1) Affordable 2) Bau Kota Madinah 3) Bau sedap dan lembut sangat bagus digunakan pada waktu pagi untuk boostkan energy dan balancekan hormon kita. Sebab bakhoor medeena ni memang sesuai bagi yang ada masalah suka marah marah, pastu emosi pulak tak stable. Bangun tu terus nak mengamuk, komplain sana sini. Semua tak kena. Nahhhhh amik bakhoor medeena ni. Cuba pasang. InsyaAllah tenang lah lepastu Mana nak dapatkan bakhoor-bakhoor ni? Bole terus klik link di bio/whatsapp to 01162652769 ======================================= ✅ MALAYSIA NO 1 BAKHOOR & MABKHARA ✅ HANDMADE BAKHOOR & MABKHARA . ✅ BERKUALITI TINGGI ✅ HUB HOUSE OF GAHARU ✅ NATURAL THROUGH SUNNAH =======================================.

 4 hours ago
Exploring pareyyyy
0 0

#magicblue #bazarpaknil #bisnessonline #magicbluehq #kualalumpur #kelantan #butikdnajazmiMB #alhamdulillah #janaincome #Konsisten #hargamampumilik #barangbaik #igshopmalaysia #ape #sabar #sayapakaisayajual #apakahabar #Doa #kaktun #nyahbau #assalamualaikum #malaysia #agentwanted #terapiinstagram #MEGARAYA #kedaionline #bonus #pendapatan ✅🌿 *Daun bidara* elok untuk masalah kulit kerana mengandungi ‘flavanoids’ yang boleh *meningkatkan kelembapan kulit*. ✅ 🌿 *Daun bidara* mampu mengurangkan masalah ‘erythema’ atau *keradangan kulit.* Sekarang ni tak payah dah nak sibuk-sibuk petik daun bidara, *"MagicBlue"* dah keluarkan produk *SHOWER GEL BIDARA & ROSE* untuk mudahkan kalian.. 😍😍waww jom cuba‼ Bukan saja boleh rawat masalah kulit seperti eczema, kulit kering, gatal-gatal, kudis, kayap, panau. ‘Chicken pox’ pun boleh..👍🤩

 4 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

#magicblue #bazarpaknil #bisnessonline #magicbluehq #kualalumpur #kelantan #butikdnajazmiMB #alhamdulillah #janaincome #Konsisten #hargamampumilik #barangbaik #igshopmalaysia #ape #sabar #sayapakaisayajual #apakahabar #Doa #kaktun #nyahbau #assalamualaikum #malaysia #agentwanted #terapiinstagram #MEGARAYA #kedaionline #bonus #pendapatan Kalau ikut petua orang lama-lama, mereka pakai *tawas untuk hilangkan bau.* Tapi zaman sekarang ni, pelik pula kalau orang lain nampak tawas digunakan sebagai deodorant kan 🤔 ❓❓ Tak apa, jangan risau. *MagicBlue* dah hasilkan *deodorant* yang mengandungi *tawas untuk atasi masalah bau badan selama 72 jam*..✅✅✅👏🏻 Sebelum mandi spray *#Deodorant* di bahagian yang patut, contohnya ketiak yang selalu berbau tu. Siapa lagi yang kata produk *#bmf mahal dan tak jimat, kena cuba #Deodorant MagicBlue* baru dia tahu! 👍👍

 4 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

#magicblue #bazarpaknil #bisnessonline #magicbluehq #kualalumpur #kelantan #butikdnajazmiMB #alhamdulillah #janaincome #Konsisten #hargamampumilik #barangbaik #igshopmalaysia #ape #sabar #sayapakaisayajual #apakahabar #Doa #kaktun #nyahbau #assalamualaikum #malaysia #agentwanted #terapiinstagram #MEGARAYA #kedaionline #bonus #pendapatan *KHASIAT BUNGA TANJUNG* ✳Pokok Tanjung berasal dari kepulauan Indo-China dan mempunyai taburan semula jadi di India, Sri Lanka, Myanmar, Thailand dan Malaysia ✳Kulit pokok Bunga Tanjung ini boleh dijadikan sebagai ubat pupuk bagi merawat masalah *gatal-gatal dan pelbagai penyakit kulit.* ✳Bunga Tanjung juga digunakan untuk *mewangikan rambut.* Biasanya Bunga Tanjung direndam ke dalam minyak kelapa dan dilumur ke rambut. ✳Hasil inovasi produk keluaran *Magic Blue,* terhasil lah *Natural Pomade* yang diperbuat daripada *Bunga Tanjung, Khasiat Madu dan Bunga Raya*. Paling menarik produk natural berbau wangi ini boleh *melebatkan rambut, cegah rambut gugur, dan menghilangkan kelemumur.*👍👍

 4 hours ago
Exploring pareyyyy
1 1

#magicblue #bazarpaknil #bisnessonline #magicbluehq #kualalumpur #kelantan #butikdnajazmiMB #alhamdulillah #janaincome #Konsisten #hargamampumilik #barangbaik #igshopmalaysia #ape #sabar #sayapakaisayajual #apakahabar #Doa #kaktun #nyahbau #assalamualaikum #malaysia #agentwanted #terapiinstagram #MEGARAYA #kedaionline #bonus #pendapatan Matlamat utama *Magicblue Shower Gel* tidak lain dan tidak bukan adalah untuk membantu menyelesaikan masalah *Eczema, kulit kering, gatal-gatal, kudis, kayap, chicken pox, panau* yang telah sekian lama menghantui anda. ✅ Kami dah ada lambakan testimoni yang berjaya. Kuncinya anda perlu beli dan guna secara berterusan. 🔥🔥 *#ShowerGel* ni dah lah wangi sebab ada ekstrak rose, *sesuai pula untuk semua peringkat umur termasuk bayi*. Kan jimat sangat untuk seisi keluarga tu..😍 *JOM CUBA DULU*‼ http://www.wasap.my/60162515751/showergelmb

 4 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

#magicblue #bazarpaknil #bisnessonline #magicbluehq #kualalumpur #kelantan #butikdnajazmiMB #alhamdulillah #janaincome #Konsisten #hargamampumilik #barangbaik #igshopmalaysia #ape #sabar #sayapakaisayajual #apakahabar #Doa #kaktun #nyahbau #assalamualaikum #malaysia #agentwanted #terapiinstagram #MEGARAYA #kedaionline #bonus #pendapatan Khas kepada mereka yang mengalami masalah *rambut serabai, gatal kulit kepala, kelemumur*. 📣📣 Bagaimana kalau saya katakan anda masih boleh mendapatkan rambut sihat, berkilat tanpa perlu berbelanja besar❓😱 Gunalah *POMADE MADU* keluarkan *MAGIC BLUE* dengan wangian bunga tanjung, khasiat madu dan bunga raya. Sesuai untuk lelaki dan wanita taww👩🏻👨🏻❗ *DAPATKAN SEGERA*📲 http://www.wasap.my/60162515751/pomademb

 4 hours ago
Exploring pareyyyy
0 0

#magicblue #bazarpaknil #bisnessonline #magicbluehq #kualalumpur #kelantan #butikdnajazmiMB #alhamdulillah #janaincome #Konsisten #hargamampumilik #barangbaik #igshopmalaysia #ape #sabar #sayapakaisayajual #apakahabar #Doa #kaktun #nyahbau #assalamualaikum #malaysia #agentwanted #terapiinstagram #MEGARAYA #kedaionline #bonus #pendapatan *PERHATIAN*‼📢📢 ✳Kepada sesiapa yang mempunyai masalah *bau badan, ketiak dan kaki sahaja*. Kami ada jawapan kepada masalah anda. ✳Kini anda boleh menarik nafas lega dengan adanya *Magic Blue Natural Deodorant* kerana ia mempunyai kelebihan yang tidak ada pada mana-mana produk. Tak payah fikir lama-lama. Tekan je link ni sekarang‼ www.wasap.my/60162515751/deodorantmb

 4 hours ago
Exploring pareyyyy
0 0

#magicblue #bazarpaknil #bisnessonline #magicbluehq #kualalumpur #kelantan #butikdnajazmiMB #alhamdulillah #janaincome #Konsisten #hargamampumilik #barangbaik #igshopmalaysia #ape #sabar #sayapakaisayajual #apakahabar #Doa #kaktun #nyahbau #assalamualaikum #malaysia #agentwanted #terapiinstagram #MEGARAYA #kedaionline #bonus #pendapatan *Antara tanda awal badan mula mengalami proses penuaan ialah :* 🔎 Rambut yang hitam mula beruban 🔎 Rambut yang lebat mula gugur 🔎 Kulit wajah berpigmentasi dan berkedut 🔎 Daya ingatan mula lemah Macam mana nak *perlahankan proses penuaan* supaya kita masih nampak muda dan bertenaga❓ 📣📣📣Jom amalkan *Habbatussauda Gred A* keluaran *"MAGIC BLUE"* yang dimesin halus dan digoreng dengan teknik rahsia untuk menguatkan lagi sistem ketahanan dan kesihatan badan.. ✅ Sesuai diamalkan untuk lelaki dan perempuan dewasa kecuali ibu mengandung.

 4 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

*Lehnga : Pure Orgenzza Silk* *Work : Amazing Flower Print* *Inner : Inner Silk With* *CANVASS* *Flair : 3.5 MTR* 😍 *Type : Semi-Stitched* *Blouse Febric : Tapeta Silk* *Size : 1 MTR* *Type : Un-Stitched* *Duppta Febric : Pure Orgenzza Silk* *Size : 2.30 MTR* *Work : Amazing Prints And Four Side Border* *⚖Weight : 1 KG* *Price : 2000/-* FREE SHIPPING ACROSS INDIA 🇮🇳 *Ready to ship ☑✈* *Quality Ek Level Up 🔝* Whatsapp me on +91 8733853011 please for orders and bookings. https://wa.me/918733853011 #fesyen #fashion #like #follow #bajukurung #bazaaronline #muslimahfesyen #muslimah #fesyenmalaysia #ootd #m #terapiinstagram #baju #niqabi #qelovers #agentniqab #qeteam #niqabie #niqab #zslegacy #kualaterengganu #agentkualaterengganu #niqabterengganu #qeterengganu #bazarpaknil #qeprincess #niqob #aurainsta #niqabqe #Malaysia

 4 hours ago
Exploring pareyyyy
0 0

#magicblue #bazarpaknil #bisnessonline #magicbluehq #kualalumpur #kelantan #butikdnajazmiMB #alhamdulillah #janaincome #Konsisten #hargamampumilik #barangbaik #igshopmalaysia #ape #sabar #sayapakaisayajual #apakahabar #Doa #kaktun #nyahbau #assalamualaikum #malaysia #agentwanted #terapiinstagram #MEGARAYA #kedaionline #bonus #pendapatan *MANFAAT BUNGA MAWAR💌* : 🌹Air mawar mengandungi bahan *antiseptic* dan *antibacteria* yang mampu menjaga kulit dari proses iritasi. 🌹Air mawar membantu mengekalkan *keseimbangan pH kulit.* 🌹Bunga mawar berfungsi sebagai *penyejuk tubuh badan* dan *menyegarkan kulit* seumpama mandi lulur di spa. 🌹Aroma harum bunga mawar dapat membantu *menghilangkan rasa penat atau stress* lebih-lebih lagi setelah menjalani rutin yang memenatkan di tempat kerja. *"MagicBlue"* dah keluarkan produk *SHOWER GEL BIDARA & ROSE* untuk menjaga kulit anda 😍💕💕 Jom cuba produk bumiputera ni,semestinya halal‼

 4 hours ago
Exploring pareyyyy
0 3

*Lehnga : Pure Orgenzza Silk* *Work : Amazing Flower Print* *Inner : Inner Silk With* *CANVASS* *Flair : 3.5 MTR* 😍 *Type : Semi-Stitched* *Blouse Febric : Tapeta Silk* *Size : 1 MTR* *Type : Un-Stitched* *Duppta Febric : Pure Orgenzza Silk* *Size : 2.30 MTR* *Work : Amazing Prints And Four Side Border* *⚖Weight : 1 KG* *Price : 2000/-* FREE SHIPPING ACROSS INDIA 🇮🇳 *Ready to ship ☑✈* *Quality Ek Level Up 🔝* Whatsapp me on +91 8733853011 please for orders and bookings. https://wa.me/918733853011 #fesyen #fashion #like #follow #bajukurung #bazaaronline #muslimahfesyen #muslimah #fesyenmalaysia #ootd #m #terapiinstagram #baju #niqabi #qelovers #agentniqab #qeteam #niqabie #niqab #zslegacy #kualaterengganu #agentkualaterengganu #niqabterengganu #qeterengganu #bazarpaknil #qeprincess #niqob #aurainsta #niqabqe #malaysia

 4 hours ago
Exploring pareyyyy
0 0

#magicblue #bazarpaknil #bisnessonline #magicbluehq #kualalumpur #kelantan #butikdnajazmiMB #alhamdulillah #janaincome #Konsisten #hargamampumilik #barangbaik #igshopmalaysia #ape #sabar #sayapakaisayajual #apakahabar #Doa #kaktun #nyahbau #assalamualaikum #malaysia #agentwanted #terapiinstagram #MEGARAYA #kedaionline #bonus #pendapatan Pernah dengar *madu membantu cegah penuaan* ❓🤨 ✅ Kandungan antioksidan yang tinggi dalam madu sangat baik untuk melindungi sel-sel tubuh termasuk sel-sel kulit dari radikal bebas. ✅ Dengan perlindungan ini, sel-sel kulit lebih terpelihara dan terhindar dari penuaan yang banyak berlaku terutama wanita.. Jom guna *MAGIC BLUE Pomade Madu* dengan wangian bunga tanjung. Sesuai untuk lelaki dan wanita taw.. 👨🏻👩🏻👍 🍯 *Pomade Madu* ni produk natural berbau wangi yang boleh *melebatkan rambut, cegah rambut gugur, anti-uban, menyihatkan kulit kepala dan akar rambut.*

 4 hours ago
Exploring pareyyyy
0 0

'Puas hati! ' pakai sekali sehari je. Bebas bau badan selama 24jam. Nk mandi petang pun badan masih segar😅 . PROMOSI PENAMAAN SEMULA CL / CLEODORANT . HANYA RM89 SAHAJA! ➡️ SEUNIT CLeodorant (50ml). (Anggaran kegunaan 5-6 bulan). ➡️ FREE 1 unit CLSoap ➡️ FREE POSTAGE. . Wassap 0123697203 . . . #cl #celebritylass #hilangkanbaubadan #baubadan #ketiak #kaki #ajimaura #terapiinstagram #sisjual #bajumuslimah #aktif #gayahidupaktif #nakkurus #nakcantik #muslimah #ootdmalaysia #ootdharini #siscuba #sisjual #cemburuseorangperempuan #tudung #bajutakpayahgosok #kawin #cerai

 4 hours ago
Exploring pareyyyy
0 2

Peserta Akademi Comel telah berjaya menurunkan berat badan dalam masa seminggu sahaja dengan pengambilan Look Fiit yang konsisten.. . Fenomena akan bermula dengan produk terbaru dari Aslegacy . . Look Fit , dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum . . Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIT dengan harga mampu milik RM79.90 . . Nak order? Whatsapp sis laju laju ye🤩 . . #bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #bizziboddycontourcream #lookfiit

 4 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

BADAN BERBAU PUNCA PENCERAIAN...?? . musim cuti sekolah ni, musim orang dirikan masjid. Boleh tak jangan bagi News pasal cerai berai...huhuhu. . Dah tahu punca??! Apakata kita selesaikan punca masalah badan berbau... . Sis ada CL atau Cleodorant. Hanya perlu SPRAY pada tempat punca bau..seperti celah ketiak. . CL @ Cleodorant ni akan meneutralkan segala bau yang kurang menyenangkan. . Produk cl dah 5 tahun dalam pasaran tau.. . wassap 0123697203 . www.wasap.my/+60123697203 Click link Di bio. . . #cl #celebritylass #hilangkanbaubadan #baubadan #ketiak #kaki #ajimaura #terapiinstagram #sisjual #bajumuslimah #aktif #gayahidupaktif #nakkurus #nakcantik #muslimah #ootdmalaysia #ootdharini #siscuba #sisjual #pesanpadahati #tudung #bajutakpayahgosok #kawin #cerai

 5 hours ago
Exploring pareyyyy
0 0

Matlamat utama Magicblue Shower Gel❗❗❗ . Menyelesaikan masalah Eczema, kulit kering, gatal-gatal, kudis, kayap, chicken pox, panau yang telah sekian lama menghantui anda...👍🏽👍🏽👍🏽 . ✅ Kami dah ada lambakan testimoni yang berjaya...😲😲😲 . Kuncinya anda perlu beli dan guna secara berterusan...👌🏽👌🏽👌🏽 . 🔥🔥 SG ni dah lah wangi sebab ada ekstrak rose...❤❤❤ . Sesuai pula untuk semua peringkat umur termasuk bayi... Kan jimat sangat untuk seisi keluarga tu...😍😍😍 . Berminat nak tahu lebih lanjut? KLIK JE LINK DI BIO #showergel #magicblue #antipeluh #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant ##baubadan #ketiak #kaki #ajimaura #terapiinstagram #sisjual #bajumuslimah #aktif #gayahidupaktif #magicblue #nakkurus #nakcantik #muslimah #ootdmalaysia #siscuba #sisjual #konvokesyen #jerawat #skincaremalaysia #pomade

 5 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

Masih ramai kurang percaya ke akan keberkesanan produk hush hush. Mai wasap admin lelaju.banyak pic feedback yang kami ada. Cepat uols jez tekan link biru pada bio/klik message.Admin akan balas sepantas kilat😂. . #krimhushhush #LovePotionByHushHush #wonderbloombyhushhush #likeforlikes #Malaysia #IklanBrunei - #likeforlikes #terapiinstagram #nailsofinstagram #tiktok #breastpump #mothercaremalaysia #ootd

 5 hours ago
Exploring pareyyyy
0 2

♥️KAIN METER TITANIC SONGKET♥️ #titanicsongketbyfitrisya769 . Siri Titanic Songket daripada Starina Fabrika dengan konsep 'matching' yang anggun, . Kain Pasang SB line (Songket emboss silver) + Lavenzi Cotton Premium Design (open meter) . ✅Kain Bercorak Material SBLine Cotton Gred A yang HIGH QUALITY . ✅Kain Plain Material Lavenzi Cotton Gred A yang HIGH QUALITY . ✅Material jenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak mengecut . ✅LESS iron . ✅Tak jarang, kain jenis berat dan flowy . ✅Texture Lembut & Menarik . ✅Kain sejuk serta tidak panas. . -------------------------------- . 💰HARGA 4 METER : RM70.00 📦POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS . -------------------------------- . HARGA OPEN METER . Lavenzi-plain/kosong : RM11 [ SEMETER] . Songket emboss silver : RM24 [SEMETER] . POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS . -------------------------------- . NAK ORDER BLH TERUS WASAP👇👇 018-2626 119 @ tekan link wasap di BIO IG @butikmuslimah_fitrisya769 . . . . #titanicsongketbyfitrisya769 #titanicsongketmurah #titanicsongket #koleksikainsongket #butikmuslimah_fitrisya769 #kainmeter #kainela #kainmetersongket #kainbajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungsongket #bajuraya2020 #koleksiraya2020 #songketlovers #kurungpahang #kurungriaucantik #bajukurungmalaysia #kainmetermurah #kainelamurah #kainsbline #lavenzimatching #lavenzicottonkurung #kainpasangmurah #bajukurungterkini #kurunghitam #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #aurainstabatch9 #cikguseo

 5 hours ago
Exploring pareyyyy
0 2

♥️KAIN METER TITANIC SONGKET♥️ #titanicsongketbyfitrisya769 . Siri Titanic Songket daripada Starina Fabrika dengan konsep 'matching' yang anggun, . Kain Pasang SB line (Songket emboss silver) + Lavenzi Cotton Premium Design (open meter) . ✅Kain Bercorak Material SBLine Cotton Gred A yang HIGH QUALITY . ✅Kain Plain Material Lavenzi Cotton Gred A yang HIGH QUALITY . ✅Material jenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak mengecut . ✅LESS iron . ✅Tak jarang, kain jenis berat dan flowy . ✅Texture Lembut & Menarik . ✅Kain sejuk serta tidak panas. . -------------------------------- . 💰HARGA 4 METER : RM70.00 📦POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS . -------------------------------- . HARGA OPEN METER . Lavenzi-plain/kosong : RM11 [ SEMETER] . Songket emboss silver : RM24 [SEMETER] . POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS . -------------------------------- . NAK ORDER BLH TERUS WASAP👇👇 018-2626 119 @ tekan link wasap di BIO IG @butikmuslimah_fitrisya769 . . . . #titanicsongketbyfitrisya769 #titanicsongketmurah #titanicsongket #koleksikainsongket #butikmuslimah_fitrisya769 #likeforlikes #followme #kainbajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungsongket #bajuraya2020 #koleksiraya2020 #songketlovers #kurungpahang #kurungriaucantik #bajukurungmalaysia #kainmetermurah #kainelamurah #kainsbline #lavenzimatching #lavenzicottonkurung #kainpasang #kurungburgundywine #kaindustypink #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #aurainstabatch33 #bajubridesmaidborong #kainbridesmaid

 5 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

SIAPA KATA MEERACLE UNTUK ORANG PEREMPUAN SAJA ? . Lelaki pun jatuh cinta habis dengan pencuci dan serum Meeracle ni tau ! . Jimat masa dan mudah sangat nak guna. Siapalah yang tak terujaaaa kann ? 😍 . Sebelum cik abang dalam gambar tu terus bertambah-tambah flawless, adik kakak cecepat try meeracle. Satu set ada yang guna sampai 3 bulan. Jimat sangat ! . Special offer bulan ini uols boleh dapat ionic yang tengah viral sekarang ni secara PERCUMA dengan setiap pembelian Rm100 keatas 😍 . @meeracle.gemstone.malaysia . . . . . . . . . . . . . . . . #meeracle #teamMeeracleZZ #teammeeraclenhz #meeracle #setelahkudimiliki #jeragat #jerawat #parutjerawat #intannajuwa #zulariffin #terapiinstagram #ajimaura #sayajualskincare #serumhalal #serummalaysia #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitberminyak #kulitsensitif #parutjerawat #nakbebel #naksentap #nakpickupline

 5 hours ago
Exploring pareyyyy
0 2

♥️KAIN METER TITANIC SONGKET♥️ #titanicsongketbyfitrisya769 . Siri Titanic Songket daripada Starina Fabrika dengan konsep 'matching' yang anggun, . Kain Pasang SB line (Songket emboss silver) + Lavenzi Cotton Premium Design (open meter) . ✅Kain Bercorak Material SBLine Cotton Gred A yang HIGH QUALITY . ✅Kain Plain Material Lavenzi Cotton Gred A yang HIGH QUALITY . ✅Material jenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak mengecut . ✅LESS iron . ✅Tak jarang, kain jenis berat dan flowy . ✅Texture Lembut & Menarik . ✅Kain sejuk serta tidak panas. . -------------------------------- . 💰HARGA 4 METER : RM70.00 📦POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS . -------------------------------- . HARGA OPEN METER . Lavenzi-plain/kosong : RM11 [ SEMETER] . Songket emboss silver : RM24 [SEMETER] . POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS . -------------------------------- . NAK ORDER BLH TERUS WASAP👇👇 018-2626 119 @ tekan link wasap di BIO IG @butikmuslimah_fitrisya769 . . . . #titanicsongketbyfitrisya769 #titanicsongketmurah #titanicsongket #koleksikainsongket #butikmuslimah_fitrisya769 #kainmeter #kainela #kainmetersongket #kainbajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungsongket #bajuraya2020 #koleksiraya2020 #songketlovers #kurungpahang #kurungriaucantik #bajukurungmalaysia #kainmetermurah #kainelamurah #kainsbline #lavenzimatching #lavenzicottonkurung #kainpasangmurah #bajukurungterkini #kurungroyalblue #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #aurainstabatch9 #cikguseo

 5 hours ago
Exploring pareyyyy
0 0

PRODUK LELAKI PALING LARISS PALINGG VIRALL ! 😎 . PERNAH DENGAR GAMBIR EMAS ? . Alaaa.. produk kesihatan lelaki yang tengah hot viral sekarang ni.. Bos nak lebih : ✔️BESARRR ✔️PANJANGGG ✔️KERASSS ✔️TAHANN LAMA . GUNA LA GAMBIR EMAS performance GEL . COMFIRM..subuh BARU RASA nak cabut !!! Produk ni memang dirumus khas untuk atasi masalah PERFORMANCE yang kurang mantap . Sebab tu la produk ni memang dah jadi pilihan utama kaum ADAM.. . Specialnya produk ni kandungannya bentuk gel yang meresap dan tak melekit. ✅Lepas sapu tak perlu basuh. ✅Selamat dan jimat masa. ✅Produk memang dah terbukti berkesan. ✅Dah 1 tahun ada dalam pasaran. ✅Kat tepi highway pun dah banyak naik billboard. Whatsapp : 019-6780928 . . #gambiremas #gambir #tahanlama #gambiremaskl #gambirmurah #gambiremasmurah #kamamax #suamiperkasa #suamipower #terapiinstagram #produksuamiisteri #produklelaki #barangbaik #raya #raya2018 #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #promosi #tunang #pelamin #nakkahwin #sayanakkahwin #minyalintah #minyaksixtynine #minyakbelacak #candyb #titangel

 5 hours ago
Exploring pareyyyy
0 0

PRODUK LELAKI PALING LARISS PALINGG VIRALL ! 😎 . PERNAH DENGAR GAMBIR EMAS ? . Alaaa.. produk kesihatan lelaki yang tengah hot viral sekarang ni.. Bos nak lebih : ✔️BESARRR ✔️PANJANGGG ✔️KERASSS ✔️TAHANN LAMA . GUNA LA GAMBIR EMAS performance GEL . COMFIRM..subuh BARU RASA nak cabut !!! Produk ni memang dirumus khas untuk atasi masalah PERFORMANCE yang kurang mantap . Sebab tu la produk ni memang dah jadi pilihan utama kaum ADAM.. . Specialnya produk ni kandungannya bentuk gel yang meresap dan tak melekit. ✅Lepas sapu tak perlu basuh. ✅Selamat dan jimat masa. ✅Produk memang dah terbukti berkesan. ✅Dah 1 tahun ada dalam pasaran. ✅Kat tepi highway pun dah banyak naik billboard. Whatsapp : 019-6780928 . . #gambiremas #gambir #tahanlama #gambiremaskl #gambirmurah #gambiremasmurah #kamamax #suamiperkasa #suamipower #terapiinstagram #produksuamiisteri #produklelaki #barangbaik #raya #raya2018 #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #promosi #tunang #pelamin #nakkahwin #sayanakkahwin #minyalintah #minyaksixtynine #minyakbelacak #candyb #titangel

 5 hours ago
Exploring pareyyyy
0 0

PRODUK LELAKI PALING LARISS PALINGG VIRALL ! 😎 . PERNAH DENGAR GAMBIR EMAS ? . Alaaa.. produk kesihatan lelaki yang tengah hot viral sekarang ni.. Bos nak lebih : ✔️BESARRR ✔️PANJANGGG ✔️KERASSS ✔️TAHANN LAMA . GUNA LA GAMBIR EMAS performance GEL . COMFIRM..subuh BARU RASA nak cabut !!! Produk ni memang dirumus khas untuk atasi masalah PERFORMANCE yang kurang mantap . Sebab tu la produk ni memang dah jadi pilihan utama kaum ADAM.. . Specialnya produk ni kandungannya bentuk gel yang meresap dan tak melekit. ✅Lepas sapu tak perlu basuh. ✅Selamat dan jimat masa. ✅Produk memang dah terbukti berkesan. ✅Dah 1 tahun ada dalam pasaran. ✅Kat tepi highway pun dah banyak naik billboard. Whatsapp : 019-6780928 . . #gambiremas #gambir #tahanlama #gambiremaskl #gambirmurah #gambiremasmurah #kamamax #suamiperkasa #suamipower #terapiinstagram #produksuamiisteri #produklelaki #barangbaik #raya #raya2018 #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #promosi #tunang #pelamin #nakkahwin #sayanakkahwin #minyalintah #minyaksixtynine #minyakbelacak #candyb #titangel

 5 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

[NEWARRIVAL] DISKAUN PENGENALAN SEHINGGA RM100‼️ . Generasi terbaru suit #tanpagosok daripada SABELLA, Jasmine Suit bakal menjadi buruan sabellalovers . Jasmine Suit diinspirasikan dari pengalaman Sabella sendiri semasa mengerjakan umrah. Jadi memang tak salah lagi kalau anda pilih Jasmine Suit sebagai kelengkapan anda untuk ke Tanah Suci nanti 🕋 . Nak buat aktiviti harian pun boleh dengan Jasmine Suit, love sangattt design ni. . Jasmine Suit bakal membantu anda kerana : 💖 Moss Crepe made in KOREA 💖 Kaki seluar bercuff getah (sesuai sangat nak mengerjakan umrah) 💖 Pergelangan tangan bercuff getah 💖 Nursing friendly (selak) 💖 Baju loose cutting 💖 Material sangat sesuai untuk travel 💖 Saiz XS - 5XL 💖 10 warna hot memukau . . 💘 Harga asal : RM189 . 💰 Harga promo :RM89 . 💰🎉 HARGA SUPER COMBO: RM79/pasang (Excluded postage) . Berbaloi² jimat sehingga RM100. Rugi sangat kalau tak grab sekarang ‼️ . Jangan fikir lama sangat tau, whatsapp 📲 013-2759147 atau klik link di bio . . 📌 Tawaran SUPER COMBO RM79/psg hanya untuk 200 pelanggan terawal sahaja 📌 Harga RM79 hanya sah untuk pembelian 2 pasang dan keatas sahaja 📌 Tertakluk terma dan syarat 📌 Add RM5/psg bagi size 4XL dan 5XL 📌 Semua harga tidak termasuk postage fee . . #blousemuslimah #blousemampumilik #blousecantik #blousesantai #blousesuit #cikgucikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgu #igshop #igshoponline #igshopmalaysia #kakishopping #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #kakitangankerajaan #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarkl #bazarpaknilmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #senangnakboom #terapiinstagram #kedaionline #bisnesonline #igshoponline #pakaianwanita

 6 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

[NEWARRIVAL] DISKAUN PENGENALAN SEHINGGA RM100‼️ . Generasi terbaru suit #tanpagosok daripada SABELLA, Jasmine Suit bakal menjadi buruan sabellalovers . Jasmine Suit diinspirasikan dari pengalaman Sabella sendiri semasa mengerjakan umrah. Jadi memang tak salah lagi kalau anda pilih Jasmine Suit sebagai kelengkapan anda untuk ke Tanah Suci nanti 🕋 . Nak buat aktiviti harian pun boleh dengan Jasmine Suit, love sangattt design ni. . Jasmine Suit bakal membantu anda kerana : 💖 Moss Crepe made in KOREA 💖 Kaki seluar bercuff getah (sesuai sangat nak mengerjakan umrah) 💖 Pergelangan tangan bercuff getah 💖 Nursing friendly (selak) 💖 Baju loose cutting 💖 Material sangat sesuai untuk travel 💖 Saiz XS - 5XL 💖 10 warna hot memukau . . 💘 Harga asal : RM189 . 💰 Harga promo :RM89 . 💰🎉 HARGA SUPER COMBO: RM79/pasang (Excluded postage) . Berbaloi² jimat sehingga RM100. Rugi sangat kalau tak grab sekarang ‼️ . Jangan fikir lama sangat tau, whatsapp 📲 013-2759147 atau klik link di bio . . 📌 Tawaran SUPER COMBO RM79/psg hanya untuk 200 pelanggan terawal sahaja 📌 Harga RM79 hanya sah untuk pembelian 2 pasang dan keatas sahaja 📌 Tertakluk terma dan syarat 📌 Add RM5/psg bagi size 4XL dan 5XL 📌 Semua harga tidak termasuk postage fee . . #blousemuslimah #blousemampumilik #blousecantik #blousesantai #blousesuit #cikgucikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgu #igshop #igshoponline #igshopmalaysia #kakishopping #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #kakitangankerajaan #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarkl #bazarpaknilmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #senangnakboom #terapiinstagram #kedaionline #bisnesonline #igshoponline #pakaianwanita

 6 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

[NEWARRIVAL] DISKAUN PENGENALAN SEHINGGA RM100‼️ . Generasi terbaru suit #tanpagosok daripada SABELLA, Jasmine Suit bakal menjadi buruan sabellalovers . Jasmine Suit diinspirasikan dari pengalaman Sabella sendiri semasa mengerjakan umrah. Jadi memang tak salah lagi kalau anda pilih Jasmine Suit sebagai kelengkapan anda untuk ke Tanah Suci nanti 🕋 . Nak buat aktiviti harian pun boleh dengan Jasmine Suit, love sangattt design ni. . Jasmine Suit bakal membantu anda kerana : 💖 Moss Crepe made in KOREA 💖 Kaki seluar bercuff getah (sesuai sangat nak mengerjakan umrah) 💖 Pergelangan tangan bercuff getah 💖 Nursing friendly (selak) 💖 Baju loose cutting 💖 Material sangat sesuai untuk travel 💖 Saiz XS - 5XL 💖 10 warna hot memukau . . 💘 Harga asal : RM189 . 💰 Harga promo :RM89 . 💰🎉 HARGA SUPER COMBO: RM79/pasang (Excluded postage) . Berbaloi² jimat sehingga RM100. Rugi sangat kalau tak grab sekarang ‼️ . Jangan fikir lama sangat tau, whatsapp 📲 013-2759147 atau klik link di bio . . 📌 Tawaran SUPER COMBO RM79/psg hanya untuk 200 pelanggan terawal sahaja 📌 Harga RM79 hanya sah untuk pembelian 2 pasang dan keatas sahaja 📌 Tertakluk terma dan syarat 📌 Add RM5/psg bagi size 4XL dan 5XL 📌 Semua harga tidak termasuk postage fee . . #blousemuslimah #blousemampumilik #blousecantik #blousesantai #blousesuit #cikgucikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgu #igshop #igshoponline #igshopmalaysia #kakishopping #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #kakitangankerajaan #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarkl #bazarpaknilmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #senangnakboom #terapiinstagram #kedaionline #bisnesonline #igshoponline #pakaianwanita

 6 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

[NEWARRIVAL] DISKAUN PENGENALAN SEHINGGA RM100‼️ . Generasi terbaru suit #tanpagosok daripada SABELLA, Jasmine Suit bakal menjadi buruan sabellalovers . Jasmine Suit diinspirasikan dari pengalaman Sabella sendiri semasa mengerjakan umrah. Jadi memang tak salah lagi kalau anda pilih Jasmine Suit sebagai kelengkapan anda untuk ke Tanah Suci nanti 🕋 . Nak buat aktiviti harian pun boleh dengan Jasmine Suit, love sangattt design ni. . Jasmine Suit bakal membantu anda kerana : 💖 Moss Crepe made in KOREA 💖 Kaki seluar bercuff getah (sesuai sangat nak mengerjakan umrah) 💖 Pergelangan tangan bercuff getah 💖 Nursing friendly (selak) 💖 Baju loose cutting 💖 Material sangat sesuai untuk travel 💖 Saiz XS - 5XL 💖 10 warna hot memukau . . 💘 Harga asal : RM189 . 💰 Harga promo :RM89 . 💰🎉 HARGA SUPER COMBO: RM79/pasang (Excluded postage) . Berbaloi² jimat sehingga RM100. Rugi sangat kalau tak grab sekarang ‼️ . Jangan fikir lama sangat tau, whatsapp 📲 013-2759147 atau klik link di bio . . 📌 Tawaran SUPER COMBO RM79/psg hanya untuk 200 pelanggan terawal sahaja 📌 Harga RM79 hanya sah untuk pembelian 2 pasang dan keatas sahaja 📌 Tertakluk terma dan syarat 📌 Add RM5/psg bagi size 4XL dan 5XL 📌 Semua harga tidak termasuk postage fee . . #blousemuslimah #blousemampumilik #blousecantik #blousesantai #blousesuit #cikgucikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgu #igshop #igshoponline #igshopmalaysia #kakishopping #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #kakitangankerajaan #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarkl #bazarpaknilmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #senangnakboom #terapiinstagram #kedaionline #bisnesonline #igshoponline #pakaianwanita

 6 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

[NEWARRIVAL] DISKAUN PENGENALAN SEHINGGA RM100‼️ . Generasi terbaru suit #tanpagosok daripada SABELLA, Jasmine Suit bakal menjadi buruan sabellalovers . Jasmine Suit diinspirasikan dari pengalaman Sabella sendiri semasa mengerjakan umrah. Jadi memang tak salah lagi kalau anda pilih Jasmine Suit sebagai kelengkapan anda untuk ke Tanah Suci nanti 🕋 . Nak buat aktiviti harian pun boleh dengan Jasmine Suit, love sangattt design ni. . Jasmine Suit bakal membantu anda kerana : 💖 Moss Crepe made in KOREA 💖 Kaki seluar bercuff getah (sesuai sangat nak mengerjakan umrah) 💖 Pergelangan tangan bercuff getah 💖 Nursing friendly (selak) 💖 Baju loose cutting 💖 Material sangat sesuai untuk travel 💖 Saiz XS - 5XL 💖 10 warna hot memukau . . 💘 Harga asal : RM189 . 💰 Harga promo :RM89 . 💰🎉 HARGA SUPER COMBO: RM79/pasang (Excluded postage) . Berbaloi² jimat sehingga RM100. Rugi sangat kalau tak grab sekarang ‼️ . Jangan fikir lama sangat tau, whatsapp 📲 013-2759147 atau klik link di bio . . 📌 Tawaran SUPER COMBO RM79/psg hanya untuk 200 pelanggan terawal sahaja 📌 Harga RM79 hanya sah untuk pembelian 2 pasang dan keatas sahaja 📌 Tertakluk terma dan syarat 📌 Add RM5/psg bagi size 4XL dan 5XL 📌 Semua harga tidak termasuk postage fee . . #blousemuslimah #blousemampumilik #blousecantik #blousesantai #blousesuit #cikgucikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgu #igshop #igshoponline #igshopmalaysia #kakishopping #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #kakitangankerajaan #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarkl #bazarpaknilmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #senangnakboom #terapiinstagram #kedaionline #bisnesonline #igshoponline #pakaianwanita

 6 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

[NEWARRIVAL] DISKAUN PENGENALAN SEHINGGA RM100‼️ . Generasi terbaru suit #tanpagosok daripada SABELLA, Jasmine Suit bakal menjadi buruan sabellalovers . Jasmine Suit diinspirasikan dari pengalaman Sabella sendiri semasa mengerjakan umrah. Jadi memang tak salah lagi kalau anda pilih Jasmine Suit sebagai kelengkapan anda untuk ke Tanah Suci nanti 🕋 . Nak buat aktiviti harian pun boleh dengan Jasmine Suit, love sangattt design ni. . Jasmine Suit bakal membantu anda kerana : 💖 Moss Crepe made in KOREA 💖 Kaki seluar bercuff getah (sesuai sangat nak mengerjakan umrah) 💖 Pergelangan tangan bercuff getah 💖 Nursing friendly (selak) 💖 Baju loose cutting 💖 Material sangat sesuai untuk travel 💖 Saiz XS - 5XL 💖 10 warna hot memukau . . 💘 Harga asal : RM189 . 💰 Harga promo :RM89 . 💰🎉 HARGA SUPER COMBO: RM79/pasang (Excluded postage) . Berbaloi² jimat sehingga RM100. Rugi sangat kalau tak grab sekarang ‼️ . Jangan fikir lama sangat tau, whatsapp 📲 013-2759147 atau klik link di bio . . 📌 Tawaran SUPER COMBO RM79/psg hanya untuk 200 pelanggan terawal sahaja 📌 Harga RM79 hanya sah untuk pembelian 2 pasang dan keatas sahaja 📌 Tertakluk terma dan syarat 📌 Add RM5/psg bagi size 4XL dan 5XL 📌 Semua harga tidak termasuk postage fee . . #blousemuslimah #blousemampumilik #blousecantik #blousesantai #blousesuit #cikgucikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgu #igshop #igshoponline #igshopmalaysia #kakishopping #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #kakitangankerajaan #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarkl #bazarpaknilmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #senangnakboom #terapiinstagram #kedaionline #bisnesonline #igshoponline #pakaianwanita

 6 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

[NEWARRIVAL] DISKAUN PENGENALAN SEHINGGA RM100‼️ . Generasi terbaru suit #tanpagosok daripada SABELLA, Jasmine Suit bakal menjadi buruan sabellalovers . Jasmine Suit diinspirasikan dari pengalaman Sabella sendiri semasa mengerjakan umrah. Jadi memang tak salah lagi kalau anda pilih Jasmine Suit sebagai kelengkapan anda untuk ke Tanah Suci nanti 🕋 . Nak buat aktiviti harian pun boleh dengan Jasmine Suit, love sangattt design ni. . Jasmine Suit bakal membantu anda kerana : 💖 Moss Crepe made in KOREA 💖 Kaki seluar bercuff getah (sesuai sangat nak mengerjakan umrah) 💖 Pergelangan tangan bercuff getah 💖 Nursing friendly (selak) 💖 Baju loose cutting 💖 Material sangat sesuai untuk travel 💖 Saiz XS - 5XL 💖 10 warna hot memukau . . 💘 Harga asal : RM189 . 💰 Harga promo :RM89 . 💰🎉 HARGA SUPER COMBO: RM79/pasang (Excluded postage) . Berbaloi² jimat sehingga RM100. Rugi sangat kalau tak grab sekarang ‼️ . Jangan fikir lama sangat tau, whatsapp 📲 013-2759147 atau klik link di bio . . 📌 Tawaran SUPER COMBO RM79/psg hanya untuk 200 pelanggan terawal sahaja 📌 Harga RM79 hanya sah untuk pembelian 2 pasang dan keatas sahaja 📌 Tertakluk terma dan syarat 📌 Add RM5/psg bagi size 4XL dan 5XL 📌 Semua harga tidak termasuk postage fee . . #blousemuslimah #blousemampumilik #blousecantik #blousesantai #blousesuit #cikgucikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgu #igshop #igshoponline #igshopmalaysia #kakishopping #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #kakitangankerajaan #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarkl #bazarpaknilmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #senangnakboom #terapiinstagram #kedaionline #bisnesonline #igshoponline #pakaianwanita

 6 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

[NEWARRIVAL] DISKAUN PENGENALAN SEHINGGA RM100‼️ . Generasi terbaru suit #tanpagosok daripada SABELLA, Jasmine Suit bakal menjadi buruan sabellalovers . Jasmine Suit diinspirasikan dari pengalaman Sabella sendiri semasa mengerjakan umrah. Jadi memang tak salah lagi kalau anda pilih Jasmine Suit sebagai kelengkapan anda untuk ke Tanah Suci nanti 🕋 . Nak buat aktiviti harian pun boleh dengan Jasmine Suit, love sangattt design ni. . Jasmine Suit bakal membantu anda kerana : 💖 Moss Crepe made in KOREA 💖 Kaki seluar bercuff getah (sesuai sangat nak mengerjakan umrah) 💖 Pergelangan tangan bercuff getah 💖 Nursing friendly (selak) 💖 Baju loose cutting 💖 Material sangat sesuai untuk travel 💖 Saiz XS - 5XL 💖 10 warna hot memukau . . 💘 Harga asal : RM189 . 💰 Harga promo :RM89 . 💰🎉 HARGA SUPER COMBO: RM79/pasang (Excluded postage) . Berbaloi² jimat sehingga RM100. Rugi sangat kalau tak grab sekarang ‼️ . Jangan fikir lama sangat tau, whatsapp 📲 013-2759147 atau klik link di bio . . 📌 Tawaran SUPER COMBO RM79/psg hanya untuk 200 pelanggan terawal sahaja 📌 Harga RM79 hanya sah untuk pembelian 2 pasang dan keatas sahaja 📌 Tertakluk terma dan syarat 📌 Add RM5/psg bagi size 4XL dan 5XL 📌 Semua harga tidak termasuk postage fee . . #blousemuslimah #blousemampumilik #blousecantik #blousesantai #blousesuit #cikgucikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgu #igshop #igshoponline #igshopmalaysia #kakishopping #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #kakitangankerajaan #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarkl #bazarpaknilmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #senangnakboom #terapiinstagram #kedaionline #bisnesonline #igshoponline #pakaianwanita

 6 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

[NEWARRIVAL] DISKAUN PENGENALAN SEHINGGA RM100‼️ . Generasi terbaru suit #tanpagosok daripada SABELLA, Jasmine Suit bakal menjadi buruan sabellalovers . Jasmine Suit diinspirasikan dari pengalaman Sabella sendiri semasa mengerjakan umrah. Jadi memang tak salah lagi kalau anda pilih Jasmine Suit sebagai kelengkapan anda untuk ke Tanah Suci nanti 🕋 . Nak buat aktiviti harian pun boleh dengan Jasmine Suit, love sangattt design ni. . Jasmine Suit bakal membantu anda kerana : 💖 Moss Crepe made in KOREA 💖 Kaki seluar bercuff getah (sesuai sangat nak mengerjakan umrah) 💖 Pergelangan tangan bercuff getah 💖 Nursing friendly (selak) 💖 Baju loose cutting 💖 Material sangat sesuai untuk travel 💖 Saiz XS - 5XL 💖 10 warna hot memukau . . 💘 Harga asal : RM189 . 💰 Harga promo :RM89 . 💰🎉 HARGA SUPER COMBO: RM79/pasang (Excluded postage) . Berbaloi² jimat sehingga RM100. Rugi sangat kalau tak grab sekarang ‼️ . Jangan fikir lama sangat tau, whatsapp 📲 013-2759147 atau klik link di bio . . 📌 Tawaran SUPER COMBO RM79/psg hanya untuk 200 pelanggan terawal sahaja 📌 Harga RM79 hanya sah untuk pembelian 2 pasang dan keatas sahaja 📌 Tertakluk terma dan syarat 📌 Add RM5/psg bagi size 4XL dan 5XL 📌 Semua harga tidak termasuk postage fee . . #blousemuslimah #blousemampumilik #blousecantik #blousesantai #blousesuit #cikgucikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgu #igshop #igshoponline #igshopmalaysia #kakishopping #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #kakitangankerajaan #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarkl #bazarpaknilmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #senangnakboom #terapiinstagram #kedaionline #bisnesonline #igshoponline #pakaianwanita

 6 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

[NEWARRIVAL] DISKAUN PENGENALAN SEHINGGA RM100‼️ . Generasi terbaru suit #tanpagosok daripada SABELLA, Jasmine Suit bakal menjadi buruan sabellalovers . Jasmine Suit diinspirasikan dari pengalaman Sabella sendiri semasa mengerjakan umrah. Jadi memang tak salah lagi kalau anda pilih Jasmine Suit sebagai kelengkapan anda untuk ke Tanah Suci nanti 🕋 . Nak buat aktiviti harian pun boleh dengan Jasmine Suit, love sangattt design ni. . Jasmine Suit bakal membantu anda kerana : 💖 Moss Crepe made in KOREA 💖 Kaki seluar bercuff getah (sesuai sangat nak mengerjakan umrah) 💖 Pergelangan tangan bercuff getah 💖 Nursing friendly (selak) 💖 Baju loose cutting 💖 Material sangat sesuai untuk travel 💖 Saiz XS - 5XL 💖 10 warna hot memukau . . 💘 Harga asal : RM189 . 💰 Harga promo :RM89 . 💰🎉 HARGA SUPER COMBO: RM79/pasang (Excluded postage) . Berbaloi² jimat sehingga RM100. Rugi sangat kalau tak grab sekarang ‼️ . Jangan fikir lama sangat tau, whatsapp 📲 013-2759147 atau klik link di bio . . 📌 Tawaran SUPER COMBO RM79/psg hanya untuk 200 pelanggan terawal sahaja 📌 Harga RM79 hanya sah untuk pembelian 2 pasang dan keatas sahaja 📌 Tertakluk terma dan syarat 📌 Add RM5/psg bagi size 4XL dan 5XL 📌 Semua harga tidak termasuk postage fee . . #blousemuslimah #blousemampumilik #blousecantik #blousesantai #blousesuit #cikgucikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgu #igshop #igshoponline #igshopmalaysia #kakishopping #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #kakitangankerajaan #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarkl #bazarpaknilmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #senangnakboom #terapiinstagram #kedaionline #bisnesonline #igshoponline #pakaianwanita

 6 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

[NEWARRIVAL] DISKAUN PENGENALAN SEHINGGA RM100‼️ . Generasi terbaru suit #tanpagosok daripada SABELLA, Jasmine Suit bakal menjadi buruan sabellalovers . Jasmine Suit diinspirasikan dari pengalaman Sabella sendiri semasa mengerjakan umrah. Jadi memang tak salah lagi kalau anda pilih Jasmine Suit sebagai kelengkapan anda untuk ke Tanah Suci nanti 🕋 . Nak buat aktiviti harian pun boleh dengan Jasmine Suit, love sangattt design ni. . Jasmine Suit bakal membantu anda kerana : 💖 Moss Crepe made in KOREA 💖 Kaki seluar bercuff getah (sesuai sangat nak mengerjakan umrah) 💖 Pergelangan tangan bercuff getah 💖 Nursing friendly (selak) 💖 Baju loose cutting 💖 Material sangat sesuai untuk travel 💖 Saiz XS - 5XL 💖 10 warna hot memukau . . 💘 Harga asal : RM189 . 💰 Harga promo :RM89 . 💰🎉 HARGA SUPER COMBO: RM79/pasang (Excluded postage) . Berbaloi² jimat sehingga RM100. Rugi sangat kalau tak grab sekarang ‼️ . Jangan fikir lama sangat tau, whatsapp 📲 013-2759147 atau klik link di bio . . 📌 Tawaran SUPER COMBO RM79/psg hanya untuk 200 pelanggan terawal sahaja 📌 Harga RM79 hanya sah untuk pembelian 2 pasang dan keatas sahaja 📌 Tertakluk terma dan syarat 📌 Add RM5/psg bagi size 4XL dan 5XL 📌 Semua harga tidak termasuk postage fee . . #blousemuslimah #blousemampumilik #blousecantik #blousesantai #blousesuit #cikgucikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgu #igshop #igshoponline #igshopmalaysia #kakishopping #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #kakitangankerajaan #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarkl #bazarpaknilmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #senangnakboom #terapiinstagram #kedaionline #bisnesonline #igshoponline #pakaianwanita

 6 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

[NEWARRIVAL] DISKAUN PENGENALAN SEHINGGA RM100‼️ . Generasi terbaru suit #tanpagosok daripada SABELLA, Jasmine Suit bakal menjadi buruan sabellalovers . Jasmine Suit diinspirasikan dari pengalaman Sabella sendiri semasa mengerjakan umrah. Jadi memang tak salah lagi kalau anda pilih Jasmine Suit sebagai kelengkapan anda untuk ke Tanah Suci nanti 🕋 . Nak buat aktiviti harian pun boleh dengan Jasmine Suit, love sangattt design ni. . Jasmine Suit bakal membantu anda kerana : 💖 Moss Crepe made in KOREA 💖 Kaki seluar bercuff getah (sesuai sangat nak mengerjakan umrah) 💖 Pergelangan tangan bercuff getah 💖 Nursing friendly (selak) 💖 Baju loose cutting 💖 Material sangat sesuai untuk travel 💖 Saiz XS - 5XL 💖 10 warna hot memukau . . 💘 Harga asal : RM189 . 💰 Harga promo :RM89 . 💰🎉 HARGA SUPER COMBO: RM79/pasang (Excluded postage) . Berbaloi² jimat sehingga RM100. Rugi sangat kalau tak grab sekarang ‼️ . Jangan fikir lama sangat tau, whatsapp 📲 013-2759147 atau klik link di bio . . 📌 Tawaran SUPER COMBO RM79/psg hanya untuk 200 pelanggan terawal sahaja 📌 Harga RM79 hanya sah untuk pembelian 2 pasang dan keatas sahaja 📌 Tertakluk terma dan syarat 📌 Add RM5/psg bagi size 4XL dan 5XL 📌 Semua harga tidak termasuk postage fee . . #blousemuslimah #blousemampumilik #blousecantik #blousesantai #blousesuit #cikgucikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #cikgu #igshop #igshoponline #igshopmalaysia #kakishopping #kakishoppingmalaysia #kakishoppingonline #kakitangankerajaan #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarkl #bazarpaknilmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #senangnakboom #terapiinstagram #kedaionline #bisnesonline #igshoponline #pakaianwanita

 6 hours ago
Exploring pareyyyy
1 1

Ya ampun tengok ja pun dah rasa sedap sangat ni😋 bukan sedap untuk dimakan ya tapi sedap untuk kulit cantik.. rawat jeragat tanpa makeup 🌹. Bahan utama #avocado_oil dan #sarang_burung terbang khas dari Indonesia. Ingredient kalo best macam ni tak kan tak dapat selesaikan masalah kulit wajah kan. Mesti la 20 kali boleh. #ELYSS #TeamSyat #AgenRM57je #squadfighterJUTAWANelyss

 6 hours ago
Exploring pareyyyy
0 0

WAJAH FOUNDATION KENAPA HAMPA WAJIB TRY ? WAJAH sangat sesuai kepada mereka yang mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK/KULIT SENSETIF/ KULIT COMBINATION/ KULIT KERING sbb foundation ini jenis SEMI-MATTE FINISHING dan mempunyai EXTRACT GAMAT/ALOEVERA/ ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE(MCX) yang berfungsi untuk menghalang sinaran UV Kenapa Uols Wajib Cuba. • Mencantikkan kulit anda • Mengecilkan pori pori • Meratakan kulit dari bekas2 jerawat • Merawat kulit wajah dengan extract gamat • Melembapkan kulit Wajah dengan extract aloevrea • dapat merawat kulit kusam & parut jerawat • mencantikkan texture kulit menggurutu Cepat cepat klik kat link bio @kekasih.alor setar atau boleh whatsapp 📲 011-24305180 📲 011-24305180 📲 011-24305180 #kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #agenwanted #bibircantik #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipmatteviral #lipmatteliquid #lipmattetahanlama #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah

 6 hours ago
Exploring pareyyyy
1 0

Assalamualaikum. Alhamdulillah sempena 12.12 esok, HQ pun akan mengadakan Sale untuk #Myfirstbook ! Stay tuned!

 6 hours ago
Exploring pareyyyy
0 6

⚡YEAR END SALE !! ⚡ 💥Valid until 31/12/19 💥Item ready stock only!! . 💰OFFER : 1 PASANG : RM70 SM / RM75 SS 2 PASANG : RM120 SM / RM130 SS . *ADELIA* *RENATA* *SONGKET NIRVANA* *SRI MELATI* *REMICA* . Details mengenai BATIK RENATA boleh click👇 #batikrenatabyfitrisya769 . 📌FAST PAYMENT ❌NO BOOKING ❌RETURN ❌REFUND ❌FUSSY CUSTOMERS . . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . . NAK ORDER BLH TERUS WASAP👇👇 018-2626 119 @ tekan link wasap di BIO IG @butikmuslimah_fitrisya769 . . **sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan **Tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan.. TQ 😘 . . . . #batikrenatabymurah #batikrenata #adeliaqurongmoden #yearendsale2019 #bajukurungsale #bajukurungpahang #kurungriau #kurungpahangriau #bajukurungbatikmoden #kurungplainmoden #kurungmoden #kurungmalaysia2019 #clearancesalekurung #bajukurungonsale #kurungpahang #bajukurungcantik #kurungpahangcantik #kurungbatik #kurungbatikmodenterkini #bajukurungterkini #bajuraya2020murah #kurung2xl #bajukurungonsale #sayajualbajukurungonline #sayajualpakaianmuslimah #bajukurungbawah80 #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam

 1 day ago