#singapore
  • 35.2m posts

FEATURED

Exploring pareyyyy
0 0

That’s not a bad view to wake up to!#worklife #ateam #worktravel #singapore #avcliveltd

 7 seconds ago
Exploring pareyyyy
0 0

😘😘Ready Stock😍😍 BAWAL CROWN HEILEY Price : RM243.40 walk in 👇👇 TB 2, Lot A2, Ground Floor, pusat komersial BDC, KM 5, Jln Datuk Chong Thien Vun, Tawau Sabah. For Online purchese wsap 👇👇 0168365560 0168365560 0168365560 Terima Kasih😊😊 #tracynccrystalsfromswarovski #tracyncscarves #tracyncscarves #tracynccrystalsfromswarovski #tracyncbyvala #valabytracync #vala #valagirl #valasabah #dangcollectionstawau #dangcollectionssempornasabah #dangcollections #sabahan #sabahsabah #kotakinabalusabah #sandakan #lahaddatu #semporna #johorbahru #johor #kelantan #sarawak #brunei #singapore #indonesia

 17 seconds ago
Exploring pareyyyy
0 0

. 🎀SHAWL JERSEY aka SHAWL MALAS🎀 . HARGA: RM10 /HELAI | 1-4HELAI RM9 /HELAI | 5-99HELAI RM8.50/HELAI | 100HELAI & keatas . 🚛Service penghantaran seluruh semenanjung malaysia untuk pembelian borong 50pcs dan keatas.. . 📦POSTAGE📦 RM8(SM) RM12.50(SS) | 1-4HELAI RM11(SM) RM17.50(SS) | 5-12HELAI . material :- cotton jersey saiz :- 1.8meter X 0.8meter jahitan tepi :- Jahitan Overlock . 💕KELEBIHAN MATERIAL💕 🔹saiz lebar dan panjang 🔹material sejuk ❌panas 🔹mudah bentuk & terletak 🔹mudah dibawa travel 🔹material tidak perlu iron,boleh terus pakai👌 🔹boleh bersiap dalam masa 5minit.. . Untuk order boleh terus whtsapp sis :- +60193441375 . #faiziyraempire #shahalam #shawlchiffon #shawlcotton #shawlcottonjersey #shawllycra #cottonjersey #shawljersey #brunei #singapore #shawlheavychiffon #uum #selangor #satineyelash #uitm #tanjungmalim #rawang #shawlmalas #upsi #upm #shawlcottonjersey #shawlsyatilla # #kl #bawal #tudung #bangi #subang #shawljerseymurah

 19 seconds ago
Exploring pareyyyy
0 0

It shows how amazing the progress of this nation. 🇸🇬 #travel #travelphotography #asia #singapore

 22 seconds ago
Exploring pareyyyy
1 0

The Victorinox Altmont Collection is designed to keep today’s professional prepared. These packs contain a robust organizational system, so that the tools for the job are always at hand. Available on our online store! #victorinox #theplanettraveller

 50 seconds ago
Exploring pareyyyy
0 0

Another #toyota #sienta coated and protected with our 9H Diamond Armor. Diamond coat ✅ superb hydrophobic effect ✅ deep long lasting shine ✅ harmful uv rays protection ✅ reduct watermarks ✅ minor swirls resistance ✅ last up to 3 years Checkout over 180+ reviews here: www.carousell.com/classyroom WhatsApp 8112 9705 #cars #cardetailing #detailingcars #detailingproducts #detailingdaily #singapore #sgcar #9hceramiccoating #9hdiamond #finnsautodetailing #maroon #detailinglife #detailingaddicts #detailersofinstagram #carousell #instagram

 54 seconds ago
Exploring pareyyyy
1 0

The Victorinox Altmont Collection is designed to keep today’s professional prepared. These packs contain a robust organizational system, so that the tools for the job are always at hand. Available on our online store! #victorinox #theplanettraveller

 57 seconds ago
Exploring pareyyyy
1 0

The Victorinox Altmont Collection is designed to keep today’s professional prepared. These packs contain a robust organizational system, so that the tools for the job are always at hand. Available on our online store! #victorinox #theplanettraveller

 1 minute ago
Exploring pareyyyy
0 0

HARI AHAD BUKAN HARI BERMALAS-MALASAN GUY... . Boleh cuba 9 perkara ni yang bantu membakar extra kalori 🔥💥💥💥 . Tag dan share . Turun berat badan dengan guide Coach Ilyani. Belajar ILMU diet, nutrition & turun berat badan bersama team coach ilyani . Coach Ilyani Wajdi 60125885877 #getfitnowonline #eatclean #singapore #brunei #malaysia #australia #onlinecoach #lemak #bajukurung #Ilyaniwajdi #coachilyani #bajumelayu #legoland #bajubesar #xxl #ninjago #alhamdulillah #kualalumpur #fashionhub #kualalumpur #alhamdulillah #tipskurus #malaysia #fitmuslimah #hijab #fashion #selangor

 1 minute ago
Exploring pareyyyy
0 2
 1 minute ago
Exploring pareyyyy
0 0

Ⓜ️ Mau Payudara Indah, Besar dan Kencang? ⬇️⬇️⬇️⬇️ Follow aja IG @dr.laras_kesehatan_payudara.id Contact Now!! 🔘 Whatsapp/call : 📱WA: 0813-6207-8459 . ➡️Solusi Bagi anda yang ingin : - Memiliki Payudara yang Besar dan Kencang - Payudara lebih indah dan mulus - Membahagiakan Pasangan Anda - Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki HASIL PERMANEN TANPA EFEK SAMPING !! 🔰🔰🔰 ➡️Perubahan bisa dilihat dalam masa pemakaian 1- 2 minggu saja!! Keunggulan Alat kami buat Payudara : -Memperbesar dan memperkencang Payudara - Mengembalikan Puting Hitam menjadi Pink Kembali serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke Bagian Payudara. 🔻🔻🔻 Manfaat lainnya : - merapatkan vagina - mengatasi rambut rontok - menghilangkan bekas selulit. #payudara #kikichallenge #olshopindonesia #bajumurah #hijab #olshopmurah #repost #gaunpesta #polisi #promo #indonesia #cowokganteng #olshopmurah #love #emas #kekinian #tasbatam #hijabindonesia #indonesia #tiktok #asiangames2018 #berlian #taspremium #diskon #baju #kalimantan #viral #bali #Singapore #malaysia #pemutih #jamtangancewek

 1 minute ago
Exploring pareyyyy
0 0

Payudara Kecil menyebabkan Perceraian ? 😂 Survey membuktikan 47Pria ingin Cerai/Putus dengan Pasangannya akibat Pasangannya tidak bisa memberikan hal terbaik untuk Dia ? Seperti dalam urusan ranjang . Pasangan yg bosan dan tidak puas Akhirnya memilih Selingkuh dengan Wanita lain dan melupakan Pasangannya hanya karna Payudara kecil 😂 Pernahkah Anda merasakan hal yg sama ? Saya harap Anda tidak akan merasakan nya dan untuk Mencegah hal tersebut Sudahkah Anda terpikir untuk mencari Solusi Terbaik untuk Anda dan Pasangan Anda ? Agar tetap Harmonis dan Selalu Mesra ? 😊 Jika Sudah Anda bisa chat untuk Konsultasikan langsung dengan saya Saya akan berikan Solusi Terbaik yg Anda cari untuk menjawab setiap keluhan Anda Chat sekarang! 📲 WA. : 0813-6207-8459 #payudara #kikichallenge #olshopindonesia #bajumurah #hijab #olshopmurah #repost #gaunpesta #polisi #promo #indonesia #cowokganteng #olshopmurah #love #emas #kekinian #tasbatam #hijabindonesia #indonesia #tiktok #asiangames2018 #berlian #taspremium #diskon #baju #kalimantan #viral #bali #Singapore #malaysia #pemutih #jamtangancewek

 2 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

[MIRROR MIRROR ON THE WALL] . . . HANYA CONSUME VVHITE SAHAJA DAPAT RESULT.. SATU BADAN CERAH TAU.. WOW😍 . . MENGAPA Anda Perlu Pilih #Vvhite Hari Ini⁉️. . 🧚‍♀️200% BERKESAN Melalui Feedback.. 🧚‍♀️Kulit putih 15x ganda . 🧚‍♀️Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 🧚‍♀️Mehilangkan parut lama . 🧚‍♀️Mengecilkan liang roma terbuka . 🧚‍♀️Merawat kulit dari dalam . 🧚‍♀️Mengecutkan JERAWAT 🧚‍♀️Menyingkirkan toksin dalam badan . 🧚‍♀️Kulit gebu, lembap & pink . 🧚‍♀️Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 🧚‍♀️Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 🧚‍♀️Mensekatakan tona kulit seluruh badan . . . NAK KAMI BANTU ANDA DAPATKAN “KULIT” IDAMAN Whatsapp Sekarang 0165362078 atau tekan Link @ www.wasap.my/60165362078 . . #putihgebudbella# putihgebu #feedback #feedbackizubiela #skincare #suriafm #harianmetro #harianmentroahad #metroahad #viral #trending #susuk1juta #susuk1jutaviral #barbie #barbiedoll #barbiedollmalaysia #Barbiedollmasukpasar #Feedbacksusuk1juta #susuk1jutaskincare #malaysia #singapore #barbie #barbiemalaysia #barbiedollmalaysia #pubg #beautifulgirls #beautifulwomen #power #white #brightnails #brighterdays #darre #Vvhite

 2 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

All the way from Punggol to the CBD area just because of these 😆 Local breakfast at a different place. The Kaya buns - a must try menu and I can say it’s one of the best in Singapore 😋. Pulut Inti (Glutinous rice with sweet coconut topping) and Kueh Ubi Kayu (Steamed Tapioca) here are very soft and not too sweet though I’m not the fan of Nonya Kueh but I still find quite nice here. Well, it’s quite worth the journey 🤣 #localbreakfast #CBD #purvisstreet #foodie #foodporn #foodgrasp #ilovetoeat #foodstagram #monalisyeatsaroundsingapore #breakfast #happymealhappme #singapore

 2 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Dreading the new week? There is nothing a glass of wine and (many) blocks of cheese can't fix! Join us for Meter Board Mania every Monday and get a complimentary bottle of house wine on us - because everyone knows wine and cheese goes together plus it never hurts to get some liquid courage to kick start the new week! Make you reservations via CHOPE, https://bit.ly/bookGinettnow. . . . #GinettSG #RandBlab #singapore #meterboardmondey #cheese #sgrestaurants #frenchrestaurant #frenchcuisine #sgeats #yummy #forkyeah #instafood #foodphotography #sgmakandiary #instagood #eatingfortheinsta #eattheworld #lunch #eatoutsg #hungrygowheresg #burpplesg #sgdeals #whatsforlunch

 3 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 3

It's a wrap ** Spot dan pose wajib saat ketemu sama patung singa yg muncrat2in aer. Hahaha... Dibawah panas matahari yg membahana, take foto berkali2 demi ngepasin ke airnya. Trimakasih atas dedikasi kang foto @litaamelia18 & pengarah gaya agar pas ke airnya @novariezke ** . . #sonya5100

 3 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 5

Their pear cake 🍐 and carrot cake was so nice 🤤 tiramisu was sold out so it must be the best seller cake there.. 🙄💗 . チャイナタウンにある Vintage 1988 @vintage1988instagram というカフェ✨洋梨のケーキとキャロットケーキ、どちらも美味でした💗 週末のティータイムに是非💗 . 海外就職、海外でのライフスタイルなど、様々なテーマで現地情報配信中💁‍♀️詳しくはこちら☞ayuchannnland.com #マレーシア #マレーシア旅行 #マレーシア生活 #海外生活 #海外就職 #クアラルンプール #malaysia #kualalumpur #kl #coffee #カフェ #makeup #travel #singapore #japan #thailand #indonesia #cafe #travel #旅行 #留学 #親子留学 #ジョホールバル

 3 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 3

Happy Sunday!

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Colour plum yang sgt memukau si pengguna opcoz dari @ohmostwantedlook rm39 Hye chantik jom dapatkan makeup local brand sekarang!!!! nak cantik jom whatsapp akak!!!! ❤️ferrarossa ❤️anas ❤️sobella ❤️dermova ❤️syokcosmetic ❤️nrc ❤️nafura ❤️wawacosmetic ❤️trudolly by fazura dan macam2 lagi!!!! Korang nak cod area jb bleh nak postage pn bleh dengan akk ni senang je korang tekan je link kat bio tu order trus okeyyy atau tekan link kat bawah ni www.wasap.my/601139755535 ❤️ef128 #ferrarossa #anasism #syokcosmetic #ohmostwanted #sobella #dermova #nrc #johorbahru #makeupmurah #malaysia #melaka #nafura #ctdk #singapore #ferrarossamelter #fazura #aydajebat #muabellaz #eydaafairies #trufitz #trudolly

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

MENGAPA Anda Perlu Pilih #Vvhite Hari Ini⁉️. . 🧚‍♀️200% BERKESAN Melalui Feedback.. 🧚‍♀️Kulit putih 15x ganda . 🧚‍♀️Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 🧚‍♀️Mehilangkan parut lama . 🧚‍♀️Mengecilkan liang roma terbuka . 🧚‍♀️Merawat kulit dari dalam . 🧚‍♀️Mengecutkan JERAWAT 🧚‍♀️Menyingkirkan toksin dalam badan . 🧚‍♀️Kulit gebu, lembap & pink . 🧚‍♀️Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 🧚‍♀️Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 🧚‍♀️Mensekatakan tona kulit seluruh badan . . . NAK KAMI BANTU ANDA DAPATKAN “KULIT” IDAMAN Whatsapp Sekarang 0165362078 atau tekan Link @ www.wasap.my/60165362078 . . #putihgebudbella# putihgebu #feedback #feedbackizubiela #skincare #suriafm #harianmetro #harianmentroahad #metroahad #viral #trending #susuk1juta #susuk1jutaviral #barbie #barbiedoll #barbiedollmalaysia #Barbiedollmasukpasar #Feedbacksusuk1juta #susuk1jutaskincare #malaysia #singapore #barbie #barbiemalaysia #barbiedollmalaysia #pubg #beautifulgirls #beautifulwomen #power #white #brightnails #brighterdays #darre #Vvhite

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Are you ready for our next event ? Gempita Food Bazaar manage by Pekan Santai.... Acara ini merupakan kegiatan yang digagas oleh Gempita ( Gerakan Merah Putih cinta Tanah Air ) sebuah kegiatan yang mengumpulkan berbagai macam ormas, komunitas, perkumpulan dan lintas agama yang nanti nya akan bersama sama mendeklarasikan kembali “Sumpah Pemuda” acara ini akan di buka oleh Walikota Batam dan Kepala BP Batam. Nah selain itu banyak acara keren yang akan disajikan diantaranya : 1. Orchestra dengan total 200 lebih personil 2. Line Dancer 3. Salsation dance 4. Safety Riding 5. Parade Budaya 6. Band Performance 7. Mural Competition 8. Live Cooking by @smtschool 9. Lucky Draw 10. Jalan Santai 11. and many more Dan pastinya ada sekitar 30an lebih makanan dan minuman enak yang akan disajikan disana, selain itu kalian juga psti ga mau ketinggalan buat foto di spot bazaar keceeee kita..... So Please note : 26-27 Oktober 2019 Alun alun Engku Putri Batam Center Saturday 12.00 - 22.00 Sunday 06.00 - 18.00 Be There Guys..... #eventbatam #batamkuliner #bazaarbatam #eventdibatam #semuatentangbatam #anakhitsbatam #batamfood #singapore #malaysia #johorbahru #batamevent #thingstodoinbatam

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
2 5

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine. ☀️

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 61

OG Tour Days 囍

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

Mau bercuti ke Bali? Cuma masih ragu-ragu atau tidak tahu mahu ke mana? melawat apa? Di mana cari makanan halal?. . . Tidak perlu risau kerana team @jejakbalitour semuanya muslim dan trusted. Tour guide /driver nanti akan membawa kalian ke tempat makanan yang dijamin halal.. . . Urusan foto-foto juga siap dibantu oleh tour guide/driver kami. So kalian diharap enjoy saja sepanjang berada di Bali 😍. . . Contact saja team kami di whatsapp +6281239693222 untuk booking dan sebarang pertanyaan. . . #Bali #jejakbalitour #bruneidarussalam #balitrip #royalbruneiairlines #wonderfulindonesia #travel365 #malaysia #singapore #sabah #sarawak #muslimtrip #halalbalifood #muslimtourguidebali #trustedbalitourguide #bintulu #sandakankini #bruneidisemberfestival #bruneinews #royalbruneiairlines

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0
 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 2

Kueh 50: Ku Chai kueh, or Chives kueh. It is presumably a Teochew-orignated steamed dumpling. It is written in Simplified Chinese 韭菜粿, and pronounced as "Jiu Cai guo" in Mandarin - meaning Chinese Chives kueh (rice cake). Not to confuse it with another kueh called "Chai kueh", the Ku Chai kueh described here is stuffed predominantly with Chinese chives (garlic chives), mixed with diced shallots and garlic. Whereas the Chai kueh forgo the chives and has instead fillings similar to that of the Soon kueh; but without the latter's signature bamboo shoots. Like the Soon kueh, the skin wrapping is either translucent-looking or white, resulted from the use of wheat starch/rice flour and tapioca flour dough. The Ku Chai kueh is one of my personal favourites, with its unassuming and simplistic taste of the chives. Helps to know that it is pretty healthy too. ☺️ #kueh #kuih #Singapore #kuchai #chives #jiucai #foodillustration

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Lipmatte @ohmostwantedlook Rm39 Hye chantik jom dapatkan makeup local brand sekarang!!!! nak cantik jom whatsapp akak!!!! ❤️ferrarossa ❤️anas ❤️sobella ❤️dermova ❤️syokcosmetic ❤️nrc ❤️nafura ❤️wawacosmetic ❤️trudolly by fazura dan macam2 lagi!!!! Korang nak cod area jb bleh nak postage pn bleh dengan akk ni senang je korang tekan je link kat bio tu order trus okeyyy atau tekan link kat bawah ni www.wasap.my/601139755535 ❤️ef128 #ferrarossa #anasism #syokcosmetic #ohmostwanted #sobella #dermova #nrc #johorbahru #makeupmurah #malaysia #melaka #nafura #ctdk #singapore #ferrarossamelter #fazura #aydajebat #muabellaz #eydaafairies #trufitz #trudolly

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0
 5 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Up among the treetops #Singapore

 5 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Love Sunday service to listen to senior pastor, sermon🥰😇😊 #FCBC #preach #sermon #church #sundayservice #singapore #god #jesus #family #love

 5 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Lipmatte @ohmostwantedlook Rm39 Hye chantik jom dapatkan makeup local brand sekarang!!!! nak cantik jom whatsapp akak!!!! ❤️ferrarossa ❤️anas ❤️sobella ❤️dermova ❤️syokcosmetic ❤️nrc ❤️nafura ❤️wawacosmetic ❤️trudolly by fazura dan macam2 lagi!!!! Korang nak cod area jb bleh nak postage pn bleh dengan akk ni senang je korang tekan je link kat bio tu order trus okeyyy atau tekan link kat bawah ni www.wasap.my/601139755535 ❤️ef128 #ferrarossa #anasism #syokcosmetic #ohmostwanted #sobella #dermova #nrc #johorbahru #makeupmurah #malaysia #melaka #nafura #ctdk #singapore #ferrarossamelter #fazura #aydajebat #muabellaz #eydaafairies #trufitz #trudolly

 5 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0
 5 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

These beautiful murals are everywhere on the walls of shops and houses in Chinatown. Tourists flock to photoshop themselves in and I thought I’d do the same. Last day here but I need to get home. My brain is close to fried in this heat. Hahaha! #lastday #singapore #holiday #vacation #mural #art #painting #catchupwithfriends

 5 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 8

We’re getting ready to fly away with our trainees for The Academy Au’s Kpop bootcamp in Korea🇦🇺 🛫🇰🇷 Thank you to @asianaairlines_au @flyasiana for helping to get our trainees, families and staff to Seoul !

 6 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

🌺Apa manfaat LSW,,? LSW terbuat dari bahan germanium yang mengandung zat anti kanker 🌼🌺🏵️Tubuh manusia yang kurang sehat, darah berbentuk tidak beraturan dan menggumpal dengan sel darah yng lain. Sehingga membuat suplai oksigen dan makanan tidak lancar. . 💮🌹Manfaat menggunakan LSW Ini untuk membuat sel darah lancar agar suplai oksigen dan asupan makanan lancar kembali sehingga membuat tubuh lebih bugar dan segar. Tenaga pun pulih kembali. . 👉 menjadikan tubuh lebih bertenaga. . 👉 tubuh lebih segar. 👉 memperlancar peredaran darah. . 👉meningkatkan keseimbangan. . 👉 konsentrasi dan fokus meninggkat. . 👉 meningkatkan suplai oksigen dalam otak 👉 merangsang regenerasi sel-sel tubuh yang rusak dan meningkatkan system kekebalan tubuh. 👉 melancarkan metabolisme tubuh. . 👉 mengurangi radiasi wifi/gadget dll Kalung LSW MCI sangat bermanfaat bagi kesehatan kita ☺😊 . #kalungkesehatan #pendantLSW #readystock *Bisa beli satuan (ecer) ya temen2 More Info @aisyahnurulmci 082320241593 #VSN #produkkesehatan #kesehatan #betterlifewithmci #produkmci #produkkesehatan #mciindonesia #mciofficial #TEA #better #life #with #mci #kalungkesehatan #healthylife #diamond #shape #snowtomato #bioglass #biomini #newproduct #beauty #healthy #young #skincare #mci #singapore #malaysia #lsw #pendant

 7 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 1

Is there something behind me? 😏

 7 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 20

Das Oktoberfest war nicht das, was wir erwartet hatten. Aber alles ist gut 🍻

 1 hour ago
Exploring pareyyyy
0 0

*Ritter Sport - Choco cubes selection* . ini satu box isi Nya banyak coklat nya ya. Dalam satu box ada 4 varian rasa. Hazelnut, Praline, Caramel n choco crisp. . *118ribu* . . . . Open PO Singapore (no request 🙏) . 16-23 oktober , ready ± 30 oktober 2019 . format order . Nama : . Alamat : . Pesanan: . Kirim ke 081297142577 . . . #jastipsingapore #coklatsingapore #souvenirsingapore #Singapore #jastipaussie #jastipkorea #jastipjepang #souvenir #coklat #tassingapore #tastote #totebag #rittersporet #coklatrittersport

 9 hours ago
Exploring pareyyyy
0 0

*Coklat Ritter Sport-* . coklat ini sebenetny produk jerman ya. Yg pengen ngerasain coklat rasa eropa, Bisa cobain coklat ini. . *55ribu* _ _ Rasa Rum Raisins Hazelnuts, honey salt almond, corn flakes, fine 74% . . . . Open PO Singapore (no request 🙏) . 16-23 oktober , ready ± 30 oktober 2019 . format order . Nama : . Alamat : . Pesanan: . Kirim ke 081297142577 . . . #jastipsingapore #coklatsingapore #souvenirsingapore #Singapore #jastipaussie #jastipkorea #jastipjepang #souvenir #coklat #tassingapore #tastote #totebag #rittersport #coklatrittersport

 9 hours ago
Exploring pareyyyy
0 0

*Hersey kisses with cookies* 257gr. . coklat singapore Halal 100% ini isi banyak ya. Puas dibagi2 ke seluruh keluarga juga. Ini ada campuran cookies nya yaaa . *135ribu* . . Open PO Singapore (no request 🙏) . 16-23 oktober , ready ± 30 oktober 2019 . format order . Nama : . Alamat : . Pesanan: . Kirim ke 081297142577 . . . #jastipsingapore #coklatsingapore #souvenirsingapore #Singapore #jastipaussie #jastipkorea #jastipjepang #souvenir #coklat #tassingapore #tastote #totebag #kissescoklat #coklatkisses

 9 hours ago
Exploring pareyyyy
0 2

*Hersey kisses with almond* 315gr. coklat singapore Halal 100% ini isi banyak ya. Puas dibagi2 ke seluruh keluarga juga. Ini ada isi nya ga almond 😍 *138ribu* . . . . Open PO Singapore (no request 🙏) . 16-23 oktober , ready ± 30 oktober 2019 . format order . Nama : . Alamat : . Pesanan: . Kirim ke 081297142577 . . . #jastipsingapore #coklatsingapore #souvenirsingapore #Singapore #jastipaussie #jastipkorea #jastipjepang #souvenir #coklat #tassingapore #tastote #totebag

 9 hours ago
Exploring pareyyyy
0 0

*Hersey kisses Dark choco* 340gr. . coklat singapore Halal 100% ini isi banyak ya. Puas dibagi2 ke seluruh keluarga juga. . *135ribu* . . Open PO Singapore (no request 🙏) . 16-23 oktober , ready ± 30 oktober 2019 . format order . Nama : . Alamat : . Pesanan: . Kirim ke 081297142577 . . . #jastipsingapore #coklatsingapore #souvenirsingapore #Singapore #jastipaussie #jastipkorea #jastipjepang #souvenir #coklat #tassingapore #tastote #totebag

 9 hours ago
Exploring pareyyyy
0 20

Andrea Jann in Wonderland 🐰 . . . #asian #singapore #flowerstagram #yellow #naturelovers

 21 hours ago