#ratasyacosmetics
  • 15.2k posts

FEATURED

Exploring pareyyyy
0 0

Senang sangat ni make up guna SWEET POP. rugi kalau tak grab sebab lepas ni dah tak de tau 😘 . . Sweetpop by siti sarah raisuddin #ratasyacosmetics

 50 seconds ago
Exploring pareyyyy
0 0

Omaigadddd lain macam produk kali ini 😱 korang rasa produk apa? Korang nak free ke? Sila teka di ruangan komen 👌 #SweetPopNewEdition #SweetPopLimitedEdition #RatasyaCosmetics #Ratasyalicious #LipmatteRatasya #LipmatteViral #ratasyamelaka

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

Alhamdulillah stock semua habis, tinggal satu kotak sahaja untuk sweetpop1.0, barang padu mestilah laku 😍 so sesiapa yang belum grab @ratasyacosmetics cepat2 dapat kan dengan mira okay. Stock sangat terhad 😭 #SweetPopNewEdition #SweetPopLimitedEdition #RatasyaCosmetics #Ratasyalicious #LipmatteRatasya #LipmatteViral #ratasyamelaka

 8 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1
 10 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Orang kulit cerah je ke yang boleh pakai Sweet Pop 2nd Edition ni? . Jawapannya TIDAK sama sekali! Dalam gambar ni dah ada tunjuk 3 jenis skin color. Semuanya memang Da Bommmb! . Berminat boleh dm atau klik di bio 💋 #SweetPopNewEdition #SweetPopLimitedEdition #RatasyaCosmetics #Ratasyalicious #LipmatteRatasya #LipmatteViral

 10 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

Fuhhh lain maciammm kali ni punya produk baru 😱 Korang rasa apa ehh?? . Yang penting 1st in Malaysia‼️ Ada yang nak FREE ke?? Tapi kena aktif komen start sekarang 😘 #ratasyacosmeticsmelaka #sweetpopmelaka #teamkaknet #sitisarah #nevergiveup #ratasyacosmetics #ratasyacosmeticshq

 10 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0
 18 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

#repost @ratasyacosmetics Tak lama dah guysss ‼️ . Korang nak tak Tasya belanja teaser sikit??? Tapi kena belanja Tasya 💕 banyak-banyak dulu kat komen! . Kalau banyak, malam ni jugak Tasya belanja korang teaser 🤪 . #SweetPopNewEdition #SweetPopLimitedEdition #RatasyaCosmetics #Ratasyalicious #LipmatteRatasya #LipmatteViral

 18 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Tak lama dah guysss ‼️ . Korang nak tak sis belanja teaser sikit??? Tapi kena belanja sis 💕 banyak-banyak dulu kat komen! . Kalau banyak, malam ni jugak sis belanja korang teaser 🤪 . #SweetPopNewEdition #SweetPopLimitedEdition #RatasyaCosmetics #Ratasyalicious #LipmatteRatasya #LipmatteViral

 23 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Jom countdown sama². 3 hari lagiiii . . . @ratasyacosmetic.lyn @ratasyacosmetic.lyn . 📱0164493987 www.wasap.my/60164493987/sweetpop . . COD SEKITAR KL DAN SELANGOR POSTAGE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI . . Boleh dapatkan di shopee Lyn :https://shopee.com.my/product/41231595/2602307119?smtt=0.0.9 . . .#SweetPopLimitedEdition #Ratasyalicious #RatasyaCosmetics #sitisarahraiisuddin #ratasyacosmetic #ratasyalicious #sweetpop #sweetpopsetiawangsa #sweetpopkeramat #sweetpopampang #sweetpoptunrazak #sweetpopkampungbaru #sweetpopchowkit #sweetpopbukitbintang #sweetpopgombak #sweetpopsetapak #sweetpopdanaukota #sweetpopcheras #sweetpopkl #sweetpopbangsar #sweetpoppetalingjaya #sweetpopkualalumpur #sweetpopagen

 28 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

Aishhh nervouse lah nak tahu edisi apa yang akan keluar next .. . Korang rasa² apa yer? Cuba teka . . @ratasyacosmetic.lyn @ratasyacosmetic.lyn . 📱0164493987 www.wasap.my/60164493987/sweetpop . . COD SEKITAR KL DAN SELANGOR POSTAGE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI . . Boleh dapatkan di shopee Lyn :https://shopee.com.my/product/41231595/2602307119?smtt=0.0.9 . . .#SweetPopLimitedEdition #Ratasyalicious #RatasyaCosmetics #sitisarahraiisuddin #ratasyacosmetic #ratasyalicious #sweetpop #sweetpopsetiawangsa #sweetpopkeramat #sweetpopampang #sweetpoptunrazak #sweetpopkampungbaru #sweetpopchowkit #sweetpopbukitbintang #sweetpopgombak #sweetpopsetapak #sweetpopdanaukota #sweetpopcheras #sweetpopkl #sweetpopbangsar #sweetpoppetalingjaya #sweetpopkualalumpur #sweetpopagen

 30 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 5

Alhamdulillah done cod 🚗 Terima kasih kerana percaya Dan terus grab 1 box lipmatte dari @ratasyacosmetics dengan @ratasyacosmetic_bymira 😘 #SweetPopNewEdition #SweetPopLimitedEdition #RatasyaCosmetics #Ratasyalicious #LipmatteRatasya #LipmatteViral #ratasyamelaka

 42 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 3

Alhamdulillah done cod 🚗 Terima kasih kerana percaya Dan terus grab 2 box lipmatte dari @ratasyacosmetics dengan @ratasyacosmetic_bymira 😘 #SweetPopNewEdition #SweetPopLimitedEdition #RatasyaCosmetics #Ratasyalicious #LipmatteRatasya #LipmatteViral #ratasyamelaka

 42 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 3

Alhamdulillah done cod 🚗 Terima kasih kerana percaya Dan terus grab 2 box lipmatte dari @ratasyacosmetics dengan @ratasyacosmetic_bymira 😘 #SweetPopNewEdition #SweetPopLimitedEdition #RatasyaCosmetics #Ratasyalicious #LipmatteRatasya #LipmatteViral #ratasyamelaka

 43 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

My reaction bila nampak SESUATU ini 😱😱😱 . I IS TAK SABAR! Ohhmaigadd 🔥Apa ni?? Apa ni??!! . #SweetPopNewEdition #SweetPopLimitedEdition #RatasyaCosmetics #Ratasyalicious #LipmatteRatasya #LipmatteViral

 43 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

_ Cantik giler kot box Sweetpop ni. Kalau korang nak bagi hadiah dekat sape2, dah tak payah nak pening2 kepala cari box. Dah ada box siap sedia untuk dihadiahkan. _ SWEETPOP 1box ade 3 code colour 🌸Cherry 🌸Mango 🌸Pumpkin _ Setiap edisi keluaran RATASYA COSMETICS adalah LIMITED EDITION _ Wasap sis skrg 0137880934 📱KLIK LINK DI BIO ⬆️ _ Setiap pembelian ada free gift 🎁😍 📮POSTAGE EVERYDAY _ #ratasyacosmetics #teamanna #sitisarahraissuddin #sweetpoplimitededition #sweetpoplimited2ndedition #maharajalawakmega2019 #dramasangat

 51 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 3

My reaction bila nampak SESUATU ini 😱😱😱 . I IS TAK SABAR! Ohhmaigadd 🔥Apa ni?? Apa ni??!! . #SweetPopNewEdition #SweetPopLimitedEdition #RatasyaCosmetics #Ratasyalicious #LipmatteRatasya #LipmatteViral #teamafcv200219 #ratasyasegambut #ratasyakl #ratasyagombak

 52 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

Kalau nak ikutkan, Tasya nak update korang sekarang jugak! Tapi nak tanya dulu korang ready keee??? . Say YES banyak-banyak please siapa yang tak sabar tuuu 😍😍 . #SweetPopNewEdition #SweetPopLimitedEdition #RatasyaCosmetics #Ratasyalicious #LipmatteRatasya #LipmatteViral

 1 hour ago
Exploring pareyyyy
0 1

Sebelum tidur tu, cuba teka hari apa yang korang akan tahu SESUATU ni??? . Cepat tekaa sebab yang aktif nanti akan dapat FREE tau 😍🔥 . #SweetPopNewEdition #SweetPopLimitedEdition #RatasyaCosmetics #Ratasyalicious #LipmatteRatasya #LipmatteViral

 1 hour ago
Exploring pareyyyy
0 8

PROMOSI 50% DAH NAK HABIS DAH.!!! . Ada yang dok pikir lagi ke nak beli ke tak tu..?haih lekas naa nanti habis kene sapu baru menitik ayak mata karang..huhu . NP RM102 promosi RM49.90 je gaiss .. Whatsapp farah nowww . #ratasyacosmetics #ratasyalicious #sweetpopnewedition #sweetpoplimitededition #lipmatte #lipmatteviral #ratasyaperak #ratasyaipoh #ratasyakl #ratasyaterengganu #ratasyachemor #bibir

 1 hour ago
Exploring pareyyyy
0 1

My reaction bila nampak SESUATU ini 😱😱😱 . I IS TAK SABAR! Ohhmaigadd 🔥Apa ni?? Apa ni??!! . #SweetPopNewEdition #SweetPopLimitedEdition #RatasyaCosmetics #Ratasyalicious #LipmatteRatasya #LipmatteViral

 1 hour ago
Exploring pareyyyy
0 2
 2 hours ago
Exploring pareyyyy
0 77

Suka kan barangan dari jenama terkenal dUck? Memerlukan pertolongan untuk mendapatkan barangan limited edition dari dUck? Pszazaduck kan ada..seorang personal shopper untuk barangan DUCK dan fashionvalet.Preloved items untuk duck,FV dan lain-lain item yang bersesuaian jugak diterima. INSTALLMENT ACCEPTED!! Jangan segan,jangan malu..boleh terus contact whatsapp @pszazaduck atau DM💋💋 untuk keterangan lebih lanjut @ps_zazaduck @ps_zazaduck @ps_zazaduck Fast respond 0166045291..follow igshop @ps_zazaduck . . . #lightroom #muslimah #sabah #malaysia #outfitofthedays #fashionblogger #fashionstyle #fashiongram #instamalaysia #9gag #igshop #malaysian #igersmalaya #ootdmalaysia #igreviewmalaysia #makeup #babysayang #neelofa #mirafilzah #cakapmanis #igbudaknakal #ikutcarakita #sabahan #indonesia #ratasyacosmetics #giftreview #paidreview #igreview

 2 hours ago
Exploring pareyyyy
0 2

3 Hari Lagi 😱 Are You Ready Girls ?!?!!! Agak agak apa yang Ratasya nak keluarkan lepas nie ea ? 🤭 #ratasya #ratasyacosmetics #newproduct #makeup #makeuptips #mua #muamelaka #muabangi #muakajang #melaka #bangi #kajang #dropshipwanted #dropship #dropshipdiperlukan

 2 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

Are You Ready Girls ?!?!!! Agak agak apa yang Ratasya nak keluarkan lepas nie ea ? 🤭 #ratasya #ratasyacosmetics #newproduct #makeup #makeuptips #mua #muamelaka #muabangi #muakajang #melaka #bangi #kajang #dropshipwanted #dropship #dropshipdiperlukan

 2 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1
 2 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

Untuk korang yang belum tahu apa kelebihan #sweetpoplipmattee #ratasyacosmetics Layan video ini dulu na..semudah itu sahaja boleh jadi cantik. Suka ke suka? Kalo suka boleh laju2 wassp hakak 0126304654 marshaena follow ig @ratasyalove_me #teammarsha #ratasyalicious #lipmatteviral #lipmattee #lipmatteeratasya #ejendiperlukan #terapiinstagram #peluangbisnis

 2 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

My reaction bila nampak SESUATU ini 😱😱😱 . I IS TAK SABAR! Ohhmaigadd 🔥Apa ni?? Apa ni??!! . #SweetPopNewEdition #SweetPopLimitedEdition #RatasyaCosmetics #Ratasyalicious #LipmatteRatasya #virallipmatte

 3 hours ago
Exploring pareyyyy
38 70

Tak lama dah guysss ‼️ . Korang nak tak Tasya belanja teaser sikit??? Tapi kena belanja Tasya 💕 banyak-banyak dulu kat komen! . Kalau banyak, malam ni jugak Tasya belanja korang teaser 🤪 . #SweetPopNewEdition #SweetPopLimitedEdition #RatasyaCosmetics #Ratasyalicious #LipmatteRatasya #LipmatteViral

 3 hours ago
Exploring pareyyyy
0 1

Last call ❗❗Last call ❗❗Last call❗❗ . . Sebelum sweet pop melabuhkan tirai, jom beli dengan fiqa 🙋. Kalau nak cepat sampai rumah COD. Kalau sanggup tunggu abang poslaju yang tolong hantarkan😘. . . Whatsapp: 0⃣1⃣8⃣7⃣7⃣3⃣8⃣9⃣7⃣1⃣ fiqa. . . #ratasyacosmetics #ratasyalipmatte #ratasyalicious #ratasyabysitisarah #ratasyacosmeticsjb #trustedsaller #olumiscosmetics #wawacosmetics #kekasihcosmetics #maybelline #dyxycosmetics #silkygirl #duckcosmetics #mikaseries #sisterbeauty #obssescosmetics #kameliacosmetics #lumecolors #camellalipmatte #sandrialipmatte #neealofacosmetics

 1 day ago
Exploring pareyyyy
0 2

Happy weekend everyone. . . Warna lipmatte baru Olumis Cosmetics. Lawa lawa dan seksi warna dan bila pakai. . . Whatsapp: 0⃣1⃣8⃣7⃣7⃣3⃣8⃣9⃣7⃣1⃣ fiqa. . . #olumiscosmeticshq #olumisbybelladally #liplockbybelladally #starstruckbybelladally #belladally #olumislovers #olumisdropship #dropship #olumisjb #trusteddropship #ratasyacosmetics #sobellacosmetics #kekasihcosmetics #alhaalfacosmetics #anasimcosmetics #beatbeautymy #mixybeauty

 2 days ago
Exploring pareyyyy
0 2

Olumis Liplock Shade: 1. GLITZ & GLAM. 2. BELLA'S FAV. 3. SASSY LADY. 4. POSH POSE. 5. SO FANCY. . . Whatsapp: 0⃣1⃣8⃣7⃣7⃣3⃣8⃣9⃣7⃣1⃣ fiqa. . . #olumiscosmeticshq #olumisbybelladally #liplockbybelladally #starstruckbybelladally #belladally #olumislovers #olumisdropship #dropship #olumisjb #trusteddropship #ratasyacosmetics #sobellacosmetics #kekasihcosmetics #alhaalfacosmetics #anasimcosmetics #beatbeautymy #mixybeauty

 3 days ago
Exploring pareyyyy
0 3

OLUMIS LIPLOCK👑 1 pcs RM39. 👒DREAM 👒GLORY 👒HOPE 👒LOVE . . STAR STRUCK👑 1 pcs RM39. 🌟BELLA'S FAV 🌟GLITZ & GLAM 🌟SASSY LADY 🌟SO FANSY 🌟POSH POSE . . Cod: 🍁Tampoi 🍁Bbu 🍁Skudai 🍁Dato Onn 🍁Setia Tropika 🍁Kempas 🍁Bandar JB 🍁Impian Emas 🍁Damansara Alif . . Postage: Seluruh Malaysia . . Whatsapp: 0⃣1⃣8⃣7⃣7⃣3⃣8⃣9⃣7⃣1⃣ fiqa. . . #olumiscosmeticshq #olumisbybelladally #liplockbybelladally #starstruckbybelladally #belladally #olumislovers #olumisdropship #dropship #olumisjb #trusteddropship #ratasyacosmetics #sobellacosmetics #kekasihcosmetics #alhaalfacosmetics #anasimcosmetics #beatbeautymy #mixybeauty

 5 days ago
Exploring pareyyyy
0 2
 5 days ago
Exploring pareyyyy
0 2

Apa erti sayang? Erti setia? Setiap hari sayang Yang luar biasa Aku tahu Ini lebih dari cinta Apa lah kami jika bukan Luar biasa Kau juga yakin Ini lebih dari cinta Dan jika kau sedia Akan aku hadir Hanya untukmu Akan aku lawan Hanya untukmu Akan aku rindu Hanya padamu Tak usah kau bimbang Dan tak usah tertanya.♥ . . Whatsapp: 0⃣1⃣8⃣7⃣7⃣3⃣8⃣9⃣7⃣1⃣ fiqa. . . #olumiscosmeticshq #olumisbybelladally #liplockbybelladally #starstruckbybelladally #belladally #olumislovers #olumisdropship #dropship #olumisjb #trusteddropship #ratasyacosmetics #sobellacosmetics #kekasihcosmetics #alhaalfacosmetics #anasimcosmetics #beatbeautymy #mixybeauty

 6 days ago
Exploring pareyyyy
0 3

OLUMIS LIPLOCK👑 1 pcs RM39. 👒DREAM 👒GLORY 👒HOPE 👒LOVE . . STAR STRUCK👑 1 pcs RM39. 🌟BELLA'S FAV 🌟GLITZ & GLAM 🌟SASSY LADY 🌟SO FANSY 🌟POSH POSE . . Cod: 🍁Tampoi 🍁Bbu 🍁Skudai 🍁Dato Onn 🍁Setia Tropika 🍁Kempas 🍁Bandar JB 🍁Impian Emas 🍁Damansara Alif . . Postage: Seluruh Malaysia . . Whatsapp: 0⃣1⃣8⃣7⃣7⃣3⃣8⃣9⃣7⃣1⃣ fiqa. . . #olumiscosmeticshq #olumisbybelladally #liplockbybelladally #starstruckbybelladally #belladally #olumislovers #olumisdropship #dropship #olumisjb #trusteddropship #ratasyacosmetics #sobellacosmetics #kekasihcosmetics #alhaalfacosmetics #anasimcosmetics #beatbeautymy #mixybeauty

 6 days ago
Exploring pareyyyy
0 4

STAR STRUCK👑 1 pcs RM39. 🌟BELLA'S FAV 🌟GLITZ & GLAM 🌟SASSY LADY 🌟SO FANSY 🌟POSH POSE . . Untuk edisi kalini ada 5 wanna. . . . Whatsapp: 0⃣1⃣8⃣7⃣7⃣3⃣8⃣9⃣7⃣1⃣ fiqa. . . #olumiscosmeticshq #olumisbybelladally #liplockbybelladally #starstruckbybelladally #belladally #olumislovers #olumisdropship #dropship #olumisjb #trusteddropship #ratasyacosmetics #sobellacosmetics #kekasihcosmetics #alhaalfacosmetics #anasimcosmetics #beatbeautymy #mixybeauty

 7 days ago
Exploring pareyyyy
0 2
 7 days ago
Exploring pareyyyy
0 2

BELLA'S FAV👄❤. . . Red & sexy! It instantly elevates your Aura and transfrom u into a confident lady. . . Whatsapp: 0⃣1⃣8⃣7⃣7⃣3⃣8⃣9⃣7⃣1⃣ fiqa. . . #olumiscosmeticshq #olumisbybelladally #liplockbybelladally #starstruckbybelladally #belladally #olumislovers #olumisdropship #dropship #olumisjb #trusteddropship #ratasyacosmetics #sobellacosmetics #kekasihcosmetics #alhaalfacosmetics #anasimcosmetics #beatbeautymy #mixybeauty

 8 days ago
Exploring pareyyyy
0 1

GLITZ & GLAM👄❤. . . Darker & bolder! Apply this shade on your lips and feel empowered like a boss. . . Whatsapp: 0⃣1⃣8⃣7⃣7⃣3⃣8⃣9⃣7⃣1⃣ fiqa. . . #olumiscosmeticshq #olumisbybelladally #liplockbybelladally #starstruckbybelladally #belladally #olumislovers #olumisdropship #dropship #olumisjb #trusteddropship #ratasyacosmetics #sobellacosmetics #kekasihcosmetics #alhaalfacosmetics #anasimcosmetics #beatbeautymy #mixybeauty

 8 days ago