#quoteoftheday
  • 38.8m posts

FEATURED

Exploring pareyyyy
0 0

Kapan & Kafan . . Kehidupan di dunia ini hakikatnya merupakan perjalanan untuk mengumpulkan bekal. Bekal untuk kehidupan yang kekal. . Jangan terlena dengan gemerlapnya dunia, karena setelah kehidupan yang sementara ini, masih ada kehidupan lain yang abadi. . Manfaatkan kehidupan dunia yang hanya sementara ini, untuk benar-benar beribadah kepada Allah, juga berusaha untuk menjauhi apa yang dilarang-Nya. . Bertakwalah kepada Allah, senantiasa berdoa agar tidak tertipu dengan dunia dan diberi kemudahan untuk melakukan amalan-amalan akhirat. Karena kita tidak tahu kapan kafan akan menyelimuti tubuh kita. -bunTa- #selfreminder #quoteoftheday

 26 seconds ago
Exploring pareyyyy
0 3

Valor: Si tienes un sueño, debes seguirlo. Y no solo seguirlo, sino perseguirlo, correr hacia él.Pelea con pasión, con espíritu de lucha, con el coraje de hacer lo que sea necesario para que esto suceda. Demasiadas personas están caminando con sueños silenciados porque los dejaron de lado muchas veces. Le dijeron a sus sueños que eran demasiado grandes, poco realistas, demasiado imposibles. No dejes que ese seas tú. Tu Tienes la fuerza, tu eres capaz, tu tienes lo que se necesita, puedes lograr incluso tus sueños más locos. - - Courage : If you have a dream, you need to follow it. And not just follow it, but chase after it, sprint towards it. Go towards it with passion, with fighting spirit, with the courage to do what ever it takes to make it happen. Too many people are walking around with silenced dreams because they shoved them aside too many times. They told their dreams that they were to big, too unrealistic, too impossible. Don’t let that be you. You do have the strength, you are capable, you do have what it takes, you can accomplish even your wildest dreams. • • • • • • • • @lvlightsfc #courage #instagood #soccer #soccerworld #soccerlife #trainingday #training #adidas #vegas #vegasbound #vegasbaby #fitness #fitnessmodel #fitnessmotivation #legs #legsday #legsworkout #motivation #quoteoftheday #believe #soccertime #positivevibes #positivemind #futbol #football #athlete #workout #workhard #valor #heart

 28 seconds ago
Exploring pareyyyy
0 2

F E B R U A R Y - 2 0 2 0 . . Tonight Power: Train your mind to see the good in every situation and remember, positivity is a CHOICE. The happiness of your life depends on the quality of your thoughts. .. . FRANCAIS: Tonight Power: Entraînez votre esprit à voir le bien dans chaque situation et rappelez-vous, la positivité est un CHOIX. Le bonheur de votre vie dépend de la qualité de vos pensées. . . My babies: @bellessecrets_ @bellessecretseurope @bellessecretsface . . .#queen #queenmother #love #peace #humble #mom #quoteoftheday #selfcare #selflove #instagood #selfieoftheday #businesswoman #beauty #model #photographer #dark #curls #grey #love #killingit

 52 seconds ago
Exploring pareyyyy
0 6

Repost papercrumbs Truly imagine this for a moment... You’re walking down the street - maybe you’re jogging, or strolling while listening to new music, totally in your own head - and you round a corner and bump into...yourself...age 5. Your own childhood-wonderment eyes look up at you, having no clue that they’re you, and you freeze. It’s one thing to look in the mirror; it’s a whole other to see yourself as a child. What would you do in that moment when that beautiful, small little being that is you looks up and smiles? Would you embrace them? Would you tell them to be strong and to know they are loved and never alone? Would you warn them...teach them? What would you do? Whatever you do...give them the sun. Give them the love to fill the void only YOU can fill. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #words #wordporn #write #writer #womenempowerment #writersofinstagram #activist #art #artist #inspiration #spiritual #love #lovequote #bookstagram #women #poetry #selflove #losangeles #poetsofinstagram #quote #qotd #quotes #quoteoftheday #motivation #woke #imagination #spiritualawakening #books #inspire #quotestoliveby

 1 minute ago
Exploring pareyyyy
0 0
 2 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 5

. SPRITE mungkin bisa nyegerin tenggorokan mu yg lg haus .... 😁, . Tapi... . Facial Toner B Erl, bisa banget buat nyegerin wajahmu lho.. 🤣🤣 . . Toner sering di sepelekan , karena hanya di tepuk-tepuk pada wajah.. . Padahal fungsinya tuh, bisa normalin pH wajah mu lho.. apalagi setelah habis cuci muka dg #facialwashberl .. Cocokk nih... . Bisa di cek kok di postingan @liya_berlcosmetic 😁😁. . Happy weekend all 😍. . #quoteoftheday #happyweekend #all #toner #facial #penyegar #wajah #wanita #pria #skincare #berl #lfl #fyp #likeforlikes #like4likes #likesforlike #like4follow #followforfollowback #followmeplease #instagood #instagram #instamakeup #instalike

 2 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

"Hanya dengan kekuatan doa yang mampu mengubah harapan menjadi keajaiban" Nur Halimah ( TAG SESEORANG ) • • 🎧:@maherzainofficial 🎥: @halimahnur_97 Repost? Tag saya @halimahnur_97 • 📥Free save, follow & tag⤵️⤵️ @halimahnur_97 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👤 Partner, Follow & Support:⤵️⤵️ @didi_project @literasi_ruang_ @thejancox @literasi_putih @quotes_spectrum @keepistiqamah @literasimood_ @motivasi.rindu @literasi.rinduku @17.22.pm Thanks to: @rifkysjamal @maherzainofficial ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jangan lupa like👍 coment🗨️ & share↪️ 😊 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #melody_sianida #literasi15detik #literasicinta #literasi #literasimedia #quotescinta #uas #quotesindonesia #quoteslife #videogalaumerindu #videomaker #videogalaubaper #videoshow #storywa #statuswakekinian #storymood_ #awasbaper #hitampth18 #senja #tanpapacaran #senjakopikita #puissance #rinduserindurindunya

 2 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

---sekedar hiburan✔---- 🎈jangan lupa share video🎈 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ----😊tag seseorang😊---- Double tap please ❣ @bacotan.02 🚕🙂 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📥save????????silahkan📥 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔥follow my partner 🔥 @dj.quotes.id♨ @adi_fariss ♨ @winardy.shen♨ @quoteserhandsome_ ♨ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ FollowAndSuport🔥 @bacotan.29📍 @bacotan.05📍 @bacotan.21📍 @bacotan.10📍 @bacotan.76📍 @bacotan.12📍 @bacotan_28📍 @dimassanjaya247📍 @bacotan.77📍 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ -----SomeHastag🐣----- #storyWaKekinian #storywakeren #storywa #storywa30dtk #statuswhatsapp #editorindonesia #ccpedit #story #fakechat #storywahits #editorvideo #storywaterbaru #editorberkelas #statuswakekinian #editorberkarya #quotesindonesia #qoutesindonesia #ccpindonesia #storytime #fakechatstory #statuswa #quotesgalau #fakechatindo #quotestag #quoteoftheday #quoteslife #quoteskeren #quotesdaily

 2 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

All that you are is all that I'll ever need . . 📍Encore Melaka ➖➖ #quoteoftheday #quotesgram #quote #visitmalaysia2020 #vm2020 #cuticutimalaysia #pantaiklebang #melaka #malaysiatrulyasia

 2 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

jangan lupa follow yang di bawah _______________ @kapten_ngurah_ @pavor_editor @rahde_7645 @quotes_berkelas____ @pacul_editor _______________ ________________ Jangan lupa klik 2x di atas akan ada sesuatu yg muncul di tengah Dan jangan lupa follow like and komentar #quotes #quotestoliveby #quoteoftheday #queen #qoutes #quinceañera #queenp #quotesaboutlife #quotesindonesia #quotestagram #quotesandsayings #quotesoftheday #qualidadedevida #quotesdaily #quotesgalau

 2 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

. Kita sama-sama pendosa, tapi beda jalan & cerita !! Tak perlu berdebat, masing-masing kepala pasti punya sendiri cerita hebat !! . . #Arief_VenDheck #TipisTipisWaeDex #TimbangRasanRasan #quote #quotesindonesia #quoteoftheday #storykekinian #storyberkelas #storykeren #videostory #videoquotes #videoquoteskeren

 2 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Mulai saat ini kita hanya fokus pada hal-hal yang bermanfaat buat diri sendiri dan juga orang lain yuuk smart parents... Sebab kita harus menjadi pribadi yang terus bertumbuh lebih baik dari sebelumnya. Semangaaatt menjadi lebih baik 💪🏼🥰 Happy weekend all 💕 [TrisHap] #selfreminder #quoteoftheday #happyweekend

 2 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

“If you’re worried about the price of getting started, you should see the cost of staying exactly where you are.” 💯 #inspo #inspiration #motivation #inspirationalquotes #motivationalquotes #instaquote #instagood #quoteoftheday #positivevibes #inspire

 3 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

The only way to do great work is to love what you do - Steve Jobs Log on to www.hologram.com.my Follow us @hologramfurniture #furnitureinJB #modernfurniture #officefurnitureinjohor #designer #interiordesign #designerfurniture #hologramfurniture #hologram #quoteoftheday #officechairs #johorbahru #fashion #Saturday

 3 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 3

What do you hold on your mind on daily basis, be conscious of your thoughts. Think positive to attract positive things to your life. _______________________________________ Double Tap❤️ IF YOU LOVE THIS _______________________________________ TURN ON POST NOTIFICATIONS 👉🏼 @dailymotivational_tips _______________________________________ 👉Follow @dailymotivational_tips 👉Follow @dailymotivational_tips 👉Follow @dailymotivational_tips _______________________________________ . . . . . . #quoteoftheday #dailyquotes #motivationalquotes #motivation #motivationmonday #inspirationalquotes #inspirational #inspiration #motivational #positivequotes #entrepreneur #entrepreneurlife #entrepreneurship #marketing #success #successquotes #business #businessowner #spreadpositivity #positivethinking #forex #forextrader #positivevibes #positivequotes #positivity #positivethinking #startup #wolfpack

 3 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0
 3 minutes ago
Exploring pareyyyy
2 20

“Practice and discipline devout of allowance and surrender. Allowance of pain to wash over you, knowing it's scrubbing you clean. For sadness to drain from your reservoir, understanding it's pulling away all of which you no longer want to need. For anger to pass, as it will, as it must. We must feel it all, for this is what it means to be alive. Our days finger painted by numbers. colorful. messy. our style, so free. We are born intuitive artists, and it's tough to tell what the finished product might look like before it is complete. So let it be naturally what it will, and by closing time, the gallery will be well attended with rubber necks and staunch admirers.” - @bromsthepoet

 3 minutes ago
Exploring pareyyyy
5 130

So me and this mad man @troy.joshua have been working non stop building the digital products for @homemadebytarek!! . We are calling my online courses “homeschooled” by Tarek El Moussa because you can learn about real estate investing from home! . @homemadebytarek has been going amazing and I’m so excited to bring you more products to advance your real estate knowledge. . How many of you want to learn about real estate and how it can help change your life? . Now, most importantly...do you like this photo 😎🤷‍♂️ .

 3 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 3

It teach us that hope leads to disappointment That light could blind That dark is not warm That the heat could burn That love turns into hate... Isn't it sad? It is And that's the joke So cheers on that Cheers on Life! Ironically. #artist #artistic #quote #quotes #quotestoliveby #quotesoftheday #quotestagram #artlover #el_jobian #poetrylovers #writer #writerscommunity #writings #quoteoftheday #thoughts #poetryaddict #poetryisnotdead #writersofinstagram #inkstagram #midnightsoul #poetrybook #darkwritings #darkart #lies #darkpoet #darkpoetry #inspirationalquotes #irony

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 3

No matter how many doors you have to knock on Never give up! All it takes is that one door to change your whole life🔥💯

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0
 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Don't take yourself too seriously.. . #quoteoftheday #quotes #lifeisbeautiful #shithappens

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

Kamu tidak perlu stuck di dalamnya. Come on, masa itu sudah berlalu dan kamu tidak mungkin bisa mengulangnya. Pikirkan saja apa yang bisa kamu lakukan sekarang. Kamu bisa mulai mencari udara baru untuk bernafas dan memaafkan masa itu atau bahkan dirimu sendiri dan melangkah pasti dimasa depan yang mau tidak mau sudah jelas akan kamu lewati. Cukup jadikan yang pernah terjadi menjadi solusi dalam langkahmu nanti. Jangan lupa kalo kamu istimewa🌸 #katakatabijak #quoteoftheday #tereliyequotes #kutipankata #katabijak #kutipansemangat #puisi #quoteslife #successquotes #kata2cewek #katakatasemangat #tentangrindu #tentangwaktu #semangat #janganmenyerah #art #selfreminder #instagram #instadaily #tentangkamu #viralindonesia #twitterquotes #katainspirasihidup #misteri #waktu

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 3

(Sabtu, 29/02/2020) . Dunia dibenci sebab tak sesuai fantasi Padahal ia terbentuk dari si pembenci yang berego tinggi Dunia yang tak pernah jahat disalahkan Manusia yang terlalu mementingkan hasrat sibuk menyalahkan Selalu begini Sementara Tuhan tak berhenti mencintai Obsesi manusia tak berhenti berevolusi Sehingga hanya kurang dan kurang yang didapati Dan akhirnya Tuhan pula yang jadi pelampiasan emosi . . Fauziahannis/ Katakaca_ . . #puisi #puisiindonesia #puisicinta #sajak #sajakindonesia #sajakrindu #rindu #sastraindonesia #sastra #cinta #poetry #syukur #sajakcinta #pagi #selamatpagi #morning #katabijak #quotes #love #lovequotes #thoughts #quoteoftheday #instagood #instalike #instadaily #mood #godisgood

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

GOOD MORNING EVERYONE 😁 #quoteoftheday #positivemorningquote

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0
 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Are you? #alejopinion #emprendedor #alejoentrepreneur #quotes #love #quote #quoteoftheday #motivation #quotestoliveby #life #motivationalquotes #lovequotes #inspiration #like #poetry #follow #instagram #inspirationalquotes . . @alejoentrepreneur —- . . @alejoentrepreneur 👈🏻 👉🏻❤️ Si te ha gustado, ¡compártelo con tus amigos! . . 2020©

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 2

Terusin aja ya kan lur 😁😁😁😁😁 Bantu support akun ini terus kuy support 200 follower,,,,,,,,jangan lupa juga ⚫FOLLOW: 🔑@diki.adinugrohoo 🔑@vidgram_tambak 🔑@sumpiuh_vidgram 🔑@kukuh_rogra_fantasma ➖➖➖➖➖➖➖➖ ♥follow ig partner : @sumpiuh_vidgram @kaumcidro.vidgram @kukuh_rogra_fantasma @quotes_hits_ ➖➖➖➖➖➖➖➖ *yang mau repost 🎥🎶Silahkan DM lurrr📩 @diki.adinugrohoo @diki.adinugrohoo ____________________ .🔊FOLLOW bantu support komen,like,share.🙏#ketoprakjowo #dagelan #dagelanjowo #vidgrambaper #quotesindonesian #quotes #literasicinta #literasijowo #story_jawa03 #literasi15detik #literasi #quoteoftheday #katakatacinta #katakatabijak #story #storyjowo #storygalau #storywa #storywakeren #timelineperempuan #timelinejowo #banyumas #qoetesberkelas #quotes_jawaofficial

 5 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

⁣I am a huge advocate for pursuing higher education if that is what you desire to do, but don't disregard the importance of entering the right rooms and putting yourself in the right positions. ⁣ ⁣ If you're shy or introverted—I can relate! But you can't let that stop you! ⁣ ⁣ Schedule your new client consultation with me for next week and I'll through in some networking ice breakers and conversation starters so you can feel confident while working any room.⁣ .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #candidcareergirl #girlbosses #careergoals #womenempowerwomen #businesschicks #successfulwomen #personaldevelopment #careeradvice #womensupportinggwomen #careerwoman #careerconsulting #careerconsultant #success #hardwork #dreambig #bossbabes #goaldigger #quoteoftheday #entrepreneur #sales#smallbiz #success #businessowner #digital #tech #branding #launch #marketing #socialmedia #socialmediamarketing

 5 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 2

Need extra cash? With the help of binary trade you can make extra cash,. DM me for updates on how to trade wisely,am a binary trade expert and I help individual trade for a fixed amount. Trade with me and make huge profits after trading. #decision

 5 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

Semangat Pagi Millionaires! Sukses adalah hak setiap orang. Perkaranya adalah bagaimana orang mengusahakan dirinya untuk bisa mencapai kesuksesan. Apakah sukses hanya sebagai mimpi bunga tidur Millionaires, atau ingin di kabulkan dengan usaha dan Do'a. Karena, kita tidak akan pernah menjadi juara jika tidak memulainya. Pun dengan kesuksesan. Sukses tidak akan datang kepada kita jika kita tidak menjemput sukses itu. Better Life with MCI #QuoteOfTheDay #RaihSukses #WujudkanImpian #PikiranPositif' #HidupPositif #HidupSukes #HidupBahagia #BisnisMCI #ProdukMCI #RewardMCI #MCI #VSN

 5 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

Tanda tanda orang itu benar benar cinta kepada Allah SWT., ialah mereka yang sentiasa menanti nantikan masuknya waktu solat. -Syeikh Muhd Zainul Asri Bin Haji Mohd Romli- #motivation #muslim #motivasibisnis #muslim #katamutiara #katabijak #kata #kesehatan #katakata #quatesmotivasilucu #wirausaha #quote #quotesoftheday #quotesindonesia #qoutes #quoteoftheday #inspirationalquotes

 6 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 2

Life is only a reflection of what we allow ourselves to see... ❤️

 6 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Lakukan Ini, Urusanmu Jadi Mudah! . . Setiap kita pasti mengalami masalah, kedukaan maupun kesukacitaan. Tidak ada satu pun yang terlepas dari seleksi Allah. . Memudahkan urusan orang lain merupakan perkara yang sangat mulia dan dianjurkan dalam Islam, karena perbuatan ini menunjukkan akhlak yang baik kepada sesama makhluk. . Jangan sampai, kita menjadi orang yang tidak pernah ingin membantu saudara-saudara kita yang sedang membutuhkan, atau bahkan sebaliknya, mempersulit urusan orang lain. . Bukankah suatu saat, kita akan membutuhkan bantuan orang lain? Bukankah roda kehidupan selalu berputar? Dan, bukankah kita tahu bahwa kehidupan tidak selamanya menjanjikan kesenangan? . Maka, jadikanlah diri kita termasuk golongan orang yang suka memudahkan urusan orang lain. Karena kelak ketika kita dalam kesusahan, Allah akan memberikan kita pertolongan. . -bunTa- . #selfreminder #quoteoftheday

 6 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Lakukan Ini, Urusanmu Jadi Mudah! . . Setiap kita pasti mengalami masalah, kedukaan maupun kesukacitaan. Tidak ada satu pun yang terlepas dari seleksi Allah. . Memudahkan urusan orang lain merupakan perkara yang sangat mulia dan dianjurkan dalam Islam, karena perbuatan ini menunjukkan akhlak yang baik kepada sesama makhluk. . Jangan sampai, kita menjadi orang yang tidak pernah ingin membantu saudara-saudara kita yang sedang membutuhkan, atau bahkan sebaliknya, mempersulit urusan orang lain. . Bukankah suatu saat, kita akan membutuhkan bantuan orang lain? Bukankah roda kehidupan selalu berputar? Dan, bukankah kita tahu bahwa kehidupan tidak selamanya menjanjikan kesenangan? . Maka, jadikanlah diri kita termasuk golongan orang yang suka memudahkan urusan orang lain. Karena kelak ketika kita dalam kesusahan, Allah akan memberikan kita pertolongan. . -bunTa- . #selfreminder #quoteoftheday

 6 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Lakukan Ini, Urusanmu Jadi Mudah! . . Setiap kita pasti mengalami masalah, kedukaan maupun kesukacitaan. Tidak ada satu pun yang terlepas dari seleksi Allah. . Memudahkan urusan orang lain merupakan perkara yang sangat mulia dan dianjurkan dalam Islam, karena perbuatan ini menunjukkan akhlak yang baik kepada sesama makhluk. . Jangan sampai, kita menjadi orang yang tidak pernah ingin membantu saudara-saudara kita yang sedang membutuhkan, atau bahkan sebaliknya, mempersulit urusan orang lain. . Bukankah suatu saat, kita akan membutuhkan bantuan orang lain? Bukankah roda kehidupan selalu berputar? Dan, bukankah kita tahu bahwa kehidupan tidak selamanya menjanjikan kesenangan? . Maka, jadikanlah diri kita termasuk golongan orang yang suka memudahkan urusan orang lain. Karena kelak ketika kita dalam kesusahan, Allah akan memberikan kita pertolongan. . -bunTa- . #selfreminder #quoteoftheday

 6 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 10

•HAPPINESS• Life can be short, find out what makes you happy, and do it.

 9 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 1

The best advice you can take..

 9 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 0

Health, Contentment & Faithfulness ❤️💚💙 #quoteoftheday #pimlico #zenquotes #zengoals

 10 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 1

I used to get so frustrated when things didn’t go the way I wanted in life...now when life throws me a curve ball....I pray, swing, and knock that junk out the park 💪🏽💪🏽🤟🏽✌🏽 click the link in bio to hear the latest podcast episode. #ConfidenceOnSwoll #ChampaignPapi #CliffNotes #NewEpisode

 8 hours ago
Exploring pareyyyy
9 84
 9 hours ago
Exploring pareyyyy
3 230

👌🏼👏🏼

 4 days ago
Exploring pareyyyy
2 29

A quote from a survivor of the Nazi Germany Siege of Leningrad: -"A child died — he was just 3 years old. His mother laid the body inside the double-glazed window and sliced off a piece of him every day to feed her second child, a daughter." -The Siege of Leningrad during the Eastern Front of WWII was so brutal, only 1/3 of the nearly 4 million residents made it out alive. - - - #leningrad #war #stpetersburg #easternfront #wwii #worldwar2 #ww2 #russia #ussr #sovietunion #horror #reality #pic #picture #pictureoftheday #post #postoftheday #picoftheday #photo #photograph #photooftheday #potd #history #quote #quoteoftheday #story #historic #historical #remember #neverforget

 1 month ago