#plussize
  • 15.7m posts

FEATURED

Exploring pareyyyy
0 0

Percaya dak blouse ni RM39 sahaja? Haaaaaaaaaaaaaa hampa kena pecaya! Sebab memang harga dia RM39 sahaja! - Ada dua jenis material, ada yang bercorak & ada yang plain! Free size fix until L Tinggal 4 warna ni ja hampa - Saja laaa baru lepas gantung nak habaq hampa baju2 kat @benang_emas_collection murah gila2 ni haaa. RM39 jaaa! Mai grab lekaihhh sebelum habisss! Hihi . #kurungraya2020 #kurung2020 #raya2019 #raya2020 #blousebunga #blouseplussizemurah #plussize #pemborongblouse #boutiquepenang #tunicmurah #blousemurah #kurungmoden #blousesatin #blousebunga #vendorboutique

 7 seconds ago
Exploring pareyyyy
0 0

Loving this combo, brick&black stunning story from italian brand in #plussizefashion #plussize #taffeta #jersey #italianstyle 🇮🇹 #chic #italianstyle #newwintercollection #intermixmelbourne please DM us anytime

 30 seconds ago
Exploring pareyyyy
0 4

For your plus size fashion contact @bigfineassmerch #HighlyRecommended ... We love you, we celebrate you! #BigMomma #Goddess #LookingGood #FeelingGood #SmellingGood 😍😍😍 • Don't ever be afraid to show who you really are, because as long as you are happy with yourself, no one else's opinion matters. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #BoldFace #BoldAndBeautiFULL ... #UnapologeticallyBBW 💞 #BeautiFULL #BigIsBeautiFULL #Confidence #Unbothered #Orobo #Phat #Plussize still #Queen 👑💖 #Blossoms 🌸 Confidence is the key to loving yourself and the skin you are in... Embrace your personality, let it out and be YOU! #YouOwnIt 👑💞😍 Thank you for being YOU #YouAreAmazing‎ 🌼👩💖 #2020 🎊🎉🎆🎇✨ #March #Spring #StaySafe #EverydayVibes #PositiveVibesOnly 🎵🎶 #FatGirlsWinning 😚😚😚 #WeLoveThemBBW 😍😍😍😘✌ @dijah_slaughter

 32 seconds ago
Exploring pareyyyy
0 0

Scrolling thru #bodypositive and #plussize hashtags is my favorite way to find inspo pictures. Here’s from one I really liked of @erikalipps. 💛

 47 seconds ago
Exploring pareyyyy
0 0

Stripes go with everything!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #yesta #yestafashion #newarrivals #nowinstores #plussize #plussizefashion #curvy #curvyfashion #womenswear #womensfashion #sizeless #celebratingwomen #stripes #stripeblazer

 1 minute ago
Exploring pareyyyy
0 0

Платье Арт: 987845 Размеры: с 50 по 66 Цена: 2080 ₽ Длина: 137-143 (в зависимости от размера) Состав: 95% полиэстер, 5% эластан ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Для заказа сообщите свои параметры: ОГ-ОТ-ОБ в Direct ▶️ наш менеджер Ольга поможет подобрать размер ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ По всем вопросам обращайтесь в Direct или WhatsApp +79855267147 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~#моднаяженскаяодежда #моднаяженскаяодеждабольшогоразмера #платьебольшойразмер #джинсоваякурткабольшогоразмера #спортивныйкостюмбольшойразмер #блузыбольшогоразмера #джинсыбольшойразмер #одеждабольшогоразмера #женскаяодеждаплюс #одеждаплюссайз #женскаяодеждаplussize #короновирус #паника #карантин #карантинмосква #короновирусроссия #курткибольшихразмеров #пандемия #юбкибольшойразмер #женскаяодеждадляполных #моднаяженскаяобувь #plussize #брюкибольшойразмер #одеждадляполныхдам #спортивныйкостюм

 2 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

DK1911RSS95200329 *SHREE FAB PRESENTS* *FIRDOUS EXCLUSIVES COLLECTION VOL-7 NX* TOP - JAM COTTON PRINT WITH EXCLUSIVE EMBRODERY BOTTOM - SEMILAWN DYED Dupatta- Chiffon printed Un stitched dress material Up to 46” size stitch able RM 100 FREE postage all over MALAYSIA/DUBAI RM 135 FREE postage all over SINGAPORE RM 145 FREE postage all over INDONESIA RM 145 FREE postage all over AUSTRALIA suit lace/phulkari/kurti design motif may vary ↪ feel free to inbox or whatsapp us with the image and code number for more details www.wasap.my/+60173045956 Our Policy As Below:- https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1049231612118022&id=100010935790546 SSM NO:PG0302571-M COMPANY NAME: DESI KHAZANA BOUTIQUE EMQIL ID:desikhazanaboutique@gmail.com CONTACT PERSON:KARMJEET CONTACT NO: 017-3045956 PAYMENT TERM: CASH/ONLINE TRANSFER #ootd #salwarkameezonline #pakistanisuits #suitmaterial #punjabisuit #karmjeetdesikhazana #kurtipalazo #designerpunjabisuits #designersalwarkameez #sharara #chikenkari #plussize #plussizefashion #kurtiplazo #phulkarisuit #phulkaripants #malaysiapunjabi #palazzopants #bajupunjabisuitmurah #singapore🇸🇬 #malaysia🇲🇾 #australiamelbourne🇦🇺 #dubai🇦🇪 #indonesia #bandung #medan #jakarta #punjabisuitmalaysia

 2 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

รออีกนิดนะคะ เตรียมตัวเป็นสาวสวยเเซ่บ เปรี้ยวอมหวานครบรสตามเเบบฉบับของ ”Chubby Sis” กันได้เลยค่ะ ขอบคุณ @bubblebeeee น้องนางเเบบคนสวยที่อดทนกับความเรื่องเยอะของเราด้วยนะคะ🥰 #chubbysis #chubbygirl #chubbythailand #chubby #plussizefashion #plussize #bigsize #เสื้อผ้าสาวอวบ #เสื้อผ้าแฟชั่น #เสื้อผ้าคนอ้วน #เสื้อผ้าbigsize

 2 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Платье Арт: 1027776 Размеры: с 50 по 66 Цена: 2300 ₽ Длина: 135-141 см (в зависимости от размера) Состав: 100% полиэстер ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Для заказа сообщите свои параметры: ОГ-ОТ-ОБ в Direct ▶️ наш менеджер Ольга поможет подобрать размер ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ По всем вопросам обращайтесь в Direct или WhatsApp +79855267147 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~#моднаяженскаяодежда #моднаяженскаяодеждабольшогоразмера #платьебольшойразмер #джинсоваякурткабольшогоразмера #спортивныйкостюмбольшойразмер #блузыбольшогоразмера #джинсыбольшойразмер #одеждабольшогоразмера #женскаяодеждаплюс #одеждаплюссайз #женскаяодеждаplussize #короновирус #паника #карантин #карантинмосква #короновирусроссия #курткибольшихразмеров #пандемия #юбкибольшойразмер #женскаяодеждадляполных #моднаяженскаяобувь #plussize #брюкибольшойразмер #одеждадляполныхдам #спортивныйкостюм

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

🔥ตอนนี้ซื้อครบ 200 ส่งฟรี🔥 💓ราคา 130 บาท💓 หน่วยเป็นนิ้ว : ผ้ายืดคอตตอน M : อก 38-40 ยาว 25 มี ดำ, เทา, กรม L : อก 40-42 ยาว 25.5 มี สีขาว, ดำ, เทา, กรม XL : อก 44-46 ยาว 25.5 มี ดำ แม่ค้าเป็นแบบเอง อก 42 ใส่ XL เป็นคนชอบใส่หลวมหน่อย เพราะมีอกและมีพุง 😆 เสื้อยืดไซส์ใหญ่ เสื้อยืดคนอ้วน งานส่งออกยุโรป ผ้าคอตตอน 100% ผ้านิ่ม ยืดหยุ่นดี คอยู ตัวนี้แม่ค้าเก็บไว้ใส่เองหลายตัวเลยค่ะ ใส่แล้วสวย ค่าจัดส่ง : ซื้อครบ 3 ตัวส่งฟรี flash express ส่ง flash express / ลงทะเบียน 35 บาท ส่ง kerry , ems 60 บาท ซื้อรวมกับสินค้าที่ส่งฟรี ไม่คิดค่าส่งเพิ่มค่ะ #HappyBigSize #ร้านเสื้อผ้าคนอ้วน #plussize #bigsize #เสื้อผ้าไซส์ใหญ่ #เสื้อผ้าคนอ้วน #เสื้อผ้าสาวอวบอ้วน #เสื้อผ้าbigsize #เสื้อผ้าไซส์ใหญ่ #เสื้อผ้าไซส์ใหญ่ราคาถูก #เสื้อยืดคนอ้วน #เสื้อคนอ้วน #เสื้อยืดไซส์ใหญ่ #เสื้อยืด #เสื้อคนอ้วน #plussizefashion #plussizeclothing #เสื้อยืดสาวอวบ #เสื้อยืดสาวอวบอ้วน #เสื้อผ้าbigsize #เสื้อผ้าไซส์ใหญ่ #เสื้อผ้าไซส์ใหญ่ราคาถูก #plussizefashion #เสื้อยืดแขนสั้น #เสื้อยืดไซส์ใหญ่ #เสื้อไซส์ใหญ่ #เสื้อคนอ้วน #เสื้อคนอ้วนราคาถูก #เสื้อคนอ้วนสวยๆ #เสื้อยืดแขนสั้น #เสื้อยืดสีพื้นราคาถูก

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

ÖZEL ÜRETİM 62 BEDENE KADAR... -------------------------------- Uzun Kot Yelek Fiyat: 124.99 ₺💸 ☘TÜM SİPARİŞLERDE ÜCRETSİZ ŞEFFAF KARGO GÜVENCESİ☘ ‼ KAPIDA ÖDEME ÜCRETİ ve KARGO BEDAVA ‼ ✔ Özellik:Boyu 110cm,Kumaşı kaliteli yıkamalı az likralı kot kumaşı,düğmeleri açılabilir,altında püskül detayı vardır..Çekim konseptinden dolayı ton farklılığı olabilir. ✔ Beden 📐 38-40-42-44-46-48-50-52-54-56- 58-60-62 (Kalıp bir beden dar kalıpdır) ✔ Ürün Kodu: 3104 #buyukbeden #kotyelekmodelleri #uzunkotyelek #büyükbedenyelek #bigsize #plussize #buyukbeden

 4 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Hi uolllsss.... Minyak dan lemak yang diambil secara berlebihan boleh menyebabkan kesan negatif terhadap kesihatan. Contohnya obesiti, sis share sikit tanda2 jika anda mempunyai obesiti. . So uolls kalau makan tu kena kurangkan pengambilan minyak dan lemak ya..jom sama2 kita amalkan gaya hidup yang sihat. 💃🏻💃🏻 . 1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet = berlari 10 pusingan padang . #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

 5 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 8

Díganme pues “Pero te faltó aquí maldita criada”

 5 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 4

💥 Если это не сама богиня, то кто же еще?!? . Именно такие будут возникать мысли при виде вас в таком обворожительном домашнем комплекте! 😍 Безумно красивый цвет, который подчеркивает утонченность вашего образа и в то же время статус королевы. 👑 Комплект состоит из сорочки и халата 💰 Цена и размеры: ● Сорочка S, L - 2490 руб. ● Халат M, L, XL - 2650 руб. . Выбирай на любой вкус! 📍Курск, ул. Ленина 65, ост. Садовая; работаем ВТ-СБ с 11 до 19 . . #marisabelle #plussize #нижнеебелье #нижнеебельенабольшуюгрудь #нижнеебельенамаленькуюгрудь #бюстгальтер #бюстгальтеркурск #красивыйбюстгальтер #бюстгальтернабольшуюгрудь #большаячашка #подборбелья #индивидуальныйподборбелья #плюссайз #бодипозитив #белье #красивоебелье #купальник #курск

 5 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Платье Арт: 971646 Размеры: с 50 по 66 Цена: 2040 ₽ Длина: 130-136 см (в зависимости от размера) Состав: 65% хлопок, 35% полиэстер ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Для заказа сообщите свои параметры: ОГ-ОТ-ОБ в Direct ▶️ наш менеджер Ольга поможет подобрать размер ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ По всем вопросам обращайтесь в Direct или WhatsApp +79855267147 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~#моднаяженскаяодежда #моднаяженскаяодеждабольшогоразмера #платьебольшойразмер #джинсоваякурткабольшогоразмера #спортивныйкостюмбольшойразмер #блузыбольшогоразмера #джинсыбольшойразмер #одеждабольшогоразмера #женскаяодеждаплюс #одеждаплюссайз #женскаяодеждаplussize #короновирус #паника #карантин #карантинмосква #короновирусроссия #курткибольшихразмеров #пандемия #юбкибольшойразмер #женскаяодеждадляполных #моднаяженскаяобувь #plussize #брюкибольшойразмер #одеждадляполныхдам #спортивныйкостюм

 6 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Nak tengok kesayangan nampak TERUNA? Jom dapatkann ‼️BAJU MELAYU TERUNA ‼️ ⚡️CEKAK MUSANG & TELUK BELANGAN⚡️ 📌 Material: Pearl Skin Satin (50% cotton;50% satin) 📌 Kain lembut, selesa & berkualiti 📌 Mudah digosok 📌 Tidak jarang & tidak luntur 📌 Harga RM70-RM110 💥FREE POSTAGE!!!💥 *warna mungkin sedikit berbeza atas faktor lighting & screen resolution *sampin & Nak tengok kesayangan nampak TERUNA? Jom dapatkann ‼️BAJU MELAYU TERUNA ‼️ ⚡️CEKAK MUSANG & TELUK BELANGAN⚡️ 📌 Material: Pearl Skin Satin (50% cotton;50% satin) 📌 Kain lembut, selesa & berkualiti 📌 Mudah digosok 📌 Tidak jarang & tidak luntur 📌 Harga RM70-RM110 💥FREE POSTAGE!!!💥 *warna mungkin sedikit berbeza atas faktor lighting & screen resolution *sampin & butang dijual berasingan Whatsapp kami untuk details: 📲018-9894608 @ ⏩Click link di bio P/s: kami akan reply ASAP🔥 #bajumelayu #bajumelayubudak #bajumelayubaby #bajumelayumurah #bajumelayubayi #bajumelayudewasa #bajumelayuplussize #plussize #sampin #samping #bajupengantin #bajuakadnikah #bajuraya #bajukahwin #bajusanding #bajupengapit #bajudulangboy #sedondon #bajumelayuslimfit #slimfit #fesyen #fashion #newarrival #promotion #riangriahariraya #hariraya #ramadhan #sales #freegift #bajumelayuteruna dijual berasingan Whatsapp kami untuk details: 📲018-9894608 @ ⏩Click link di bio P/s: kami akan reply ASAP🔥 #bajumelayu #bajumelayubudak #bajumelayubaby #bajumelayumurah #bajumelayubayi #bajumelayudewasa #bajumelayuplussize #plussize #sampin #samping #bajupengantin #bajuakadnikah #bajuraya #bajukahwin #bajusanding #bajupengapit #bajudulangboy #sedondon #bajumelayuslimfit #slimfit #fesyen #fashion #newarrival #promotion #riangriahariraya #hariraya #ramadhan #sales #freegift #bajumelayuteruna

 6 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Nak tengok kesayangan nampak TERUNA? Jom dapatkann ‼️BAJU MELAYU TERUNA ‼️ ⚡️CEKAK MUSANG & TELUK BELANGAN⚡️ 📌 Material: Pearl Skin Satin (50% cotton;50% satin) 📌 Kain lembut, selesa & berkualiti 📌 Mudah digosok 📌 Tidak jarang & tidak luntur 📌 Harga RM70-RM110 💥FREE POSTAGE!!!💥 *warna mungkin sedikit berbeza atas faktor lighting & screen resolution *sampin & Nak tengok kesayangan nampak TERUNA? Jom dapatkann ‼️BAJU MELAYU TERUNA ‼️ ⚡️CEKAK MUSANG & TELUK BELANGAN⚡️ 📌 Material: Pearl Skin Satin (50% cotton;50% satin) 📌 Kain lembut, selesa & berkualiti 📌 Mudah digosok 📌 Tidak jarang & tidak luntur 📌 Harga RM70-RM110 💥FREE POSTAGE!!!💥 *warna mungkin sedikit berbeza atas faktor lighting & screen resolution *sampin & butang dijual berasingan Whatsapp kami untuk details: 📲018-9894608 @ ⏩Click link di bio P/s: kami akan reply ASAP🔥 #bajumelayu #bajumelayubudak #bajumelayubaby #bajumelayumurah #bajumelayubayi #bajumelayudewasa #bajumelayuplussize #plussize #sampin #samping #bajupengantin #bajuakadnikah #bajuraya #bajukahwin #bajusanding #bajupengapit #bajudulangboy #sedondon #bajumelayuslimfit #slimfit #fesyen #fashion #newarrival #promotion #riangriahariraya #hariraya #ramadhan #sales #freegift #bajumelayuteruna dijual berasingan Whatsapp kami untuk details: 📲018-9894608 @ ⏩Click link di bio P/s: kami akan reply ASAP🔥 #bajumelayu #bajumelayubudak #bajumelayubaby #bajumelayumurah #bajumelayubayi #bajumelayudewasa #bajumelayuplussize #plussize #sampin #samping #bajupengantin #bajuakadnikah #bajuraya #bajukahwin #bajusanding #bajupengapit #bajudulangboy #sedondon #bajumelayuslimfit #slimfit #fesyen #fashion #newarrival #promotion #riangriahariraya #hariraya #ramadhan #sales #freegift #bajumelayuteruna

 6 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Nak tengok kesayangan nampak TERUNA? Jom dapatkann ‼️BAJU MELAYU TERUNA ‼️ ⚡️CEKAK MUSANG & TELUK BELANGAN⚡️ 📌 Material: Pearl Skin Satin (50% cotton;50% satin) 📌 Kain lembut, selesa & berkualiti 📌 Mudah digosok 📌 Tidak jarang & tidak luntur 📌 Harga RM70-RM110 💥FREE POSTAGE!!!💥 *warna mungkin sedikit berbeza atas faktor lighting & screen resolution *sampin & Nak tengok kesayangan nampak TERUNA? Jom dapatkann ‼️BAJU MELAYU TERUNA ‼️ ⚡️CEKAK MUSANG & TELUK BELANGAN⚡️ 📌 Material: Pearl Skin Satin (50% cotton;50% satin) 📌 Kain lembut, selesa & berkualiti 📌 Mudah digosok 📌 Tidak jarang & tidak luntur 📌 Harga RM70-RM110 💥FREE POSTAGE!!!💥 *warna mungkin sedikit berbeza atas faktor lighting & screen resolution *sampin & butang dijual berasingan Whatsapp kami untuk details: 📲018-9894608 @ ⏩Click link di bio P/s: kami akan reply ASAP🔥 #bajumelayu #bajumelayubudak #bajumelayubaby #bajumelayumurah #bajumelayubayi #bajumelayudewasa #bajumelayuplussize #plussize #sampin #samping #bajupengantin #bajuakadnikah #bajuraya #bajukahwin #bajusanding #bajupengapit #bajudulangboy #sedondon #bajumelayuslimfit #slimfit #fesyen #fashion #newarrival #promotion #riangriahariraya #hariraya #ramadhan #sales #freegift #bajumelayuteruna dijual berasingan Whatsapp kami untuk details: 📲018-9894608 @ ⏩Click link di bio P/s: kami akan reply ASAP🔥 #bajumelayu #bajumelayubudak #bajumelayubaby #bajumelayumurah #bajumelayubayi #bajumelayudewasa #bajumelayuplussize #plussize #sampin #samping #bajupengantin #bajuakadnikah #bajuraya #bajukahwin #bajusanding #bajupengapit #bajudulangboy #sedondon #bajumelayuslimfit #slimfit #fesyen #fashion #newarrival #promotion #riangriahariraya #hariraya #ramadhan #sales #freegift #bajumelayuteruna

 6 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

ลายจุดกราฟฟิตเก๋ๆ โทนสี 3D ใส่แล้วผอมเพรียวเชียวค่ะ เดรสผ้าชีฟอง เนื้อดีมากค่ะ ผ้ามีน้ำหนัก ทิ้งตัวพริ้วสวยๆ ใส่สบายไม่ร้อนค่ะ จะใส่ซับในหรือไม่ใส่ก้อได้ค่ะ ไซส์ไหนก้อใส่สวย อยู่บ้านก้อสวยได้ 😊 💰 350 บาท ส่งฟรีEMS 💗 โปร 3 ชุด / 1,000 บาท 💃 แม่ค้าเลือกลาย เนื้อผ้าเองทุกชุดค่ะ เน้นความพริ้ว สวย ใส่สบายและดูแพง ... รีบๆ จองกันนะคะ บางลายเหลือแค่ชุดเดียวแล้วค่ะ 👉 สนใจชุดไหน ทักแชทข้อความ ได้เลยค่ะ FB : @sea_sun maxi dress 😊 อก สะโพก 54" ยาว 52" ความยาว ปรับขึ้นได้ไม่เสียทรง ❌ ไม่มีเก็บเงินปลายทาง #seasunmaxidress #maxi #dress #maxidress #xxlsize #kaftandress #summerdress #bohemian #เดรสสาวใหญ่ #เดรสใส่สบาย #เดรสเที่ยวทะเล #เดรสสาวอวบ #เดรสคนอ้วน #ซัมเมอร์เดรส #plussize #bigsize #ชุดคลุมท้อง

 7 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Hi uolllsss.... Minyak dan lemak yang diambil secara berlebihan boleh menyebabkan kesan negatif terhadap kesihatan. Contohnya obesiti, sis share sikit tanda2 jika anda mempunyai obesiti. . So uolls kalau makan tu kena kurangkan pengambilan minyak dan lemak ya..jom sama2 kita amalkan gaya hidup yang sihat. 💃🏻💃🏻 . 1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet = berlari 10 pusingan padang . #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

 7 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Платье Арт: 972499 Размеры: с 50 по 64 Цена: 1860 ₽ Длина: 63-69 см (в зависимости от размера) Состав: 95% полиэстер, 5% эластан ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Для заказа сообщите свои параметры: ОГ-ОТ-ОБ в Direct ▶️ наш менеджер Ольга поможет подобрать размер ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ По всем вопросам обращайтесь в Direct или WhatsApp +79855267147 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~#моднаяженскаяодежда #моднаяженскаяодеждабольшогоразмера #платьебольшойразмер #джинсоваякурткабольшогоразмера #спортивныйкостюмбольшойразмер #блузыбольшогоразмера #джинсыбольшойразмер #одеждабольшогоразмера #женскаяодеждаплюс #одеждаплюссайз #женскаяодеждаplussize #короновирус #паника #карантин #карантинмосква #короновирусроссия #курткибольшихразмеров #пандемия #юбкибольшойразмер #женскаяодеждадляполных #моднаяженскаяобувь #plussize #брюкибольшойразмер #одеждадляполныхдам #спортивныйкостюм

 8 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

💋В наличии восхитительная модель от Gorsenia с привлекательным кружевом и замечательной поддержкой груди💋 💄Полный размерный ряд 💄Цена бюста 5500 💄Цена трусиков 2000 #бельенабольшиеразмеры #полныйразмерныйряд #Freya #доставкарф #побалуйтесебя #Panashe #Mioocchi #KrisLine #Janira #PushUp #PlusSize #Dплюс #Москва #Niglide #доставкаповсейроссии #Gorsenia

 9 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 4

MAKAN MAHAL SIKIT TAKPA ASALKAN SIHAT⠀ .⠀ .⠀ Pernah dengar tak ayat macam kt atas 👆? ⠀ .⠀ kebiasaannya kategori "makanan sihat" turun berat ni mesti mahal, susu "low fat" lebih mahal dari susu full cream, quinoa, almond, chia seeds, rolled oat, beras perang kebanyakannya lebih mahal drpd yg biasa⠀ .⠀ malah sayur2 seperti brokoli, kale, arugula, baby spinach lebih mahal dr sayur biasa . . saya tetap berpendapat.. makanan nak sihat, nak turun berat tak perlu pun mahal2.. . tgk contoh makan tghri kt atas, kalau masak sendiri waktu stayhome ni, budget kurang dr RM5 . - 1 bahagian ayam potong 8 dalam RM2 sekali bahan2 masak - 2 senduk Nasi ( kurang dari 0.50 sen ) - Ulam2 Sayur ( bawah RM1 ) . so kat mana yang mahal nyer? . anda hanya perlu ilmu.. dan tahu bagaimana memilih JENIS makanan yang betul, JUMLAH makanan yg betul dan juga JADUAL makan yang betul . . Naik berat lagi mahal sebenarnya... sebab? . - Banyak makanan ringan bdn tak perlu( kudap2 ) - Banyak fast food ( mahal sebenarnya dr sepinggan nasi) - Lebihan kalori = lebihan makan = lebihan budget - Banyak minuman berbayar yg tak perlu ( air kosong 20 sen jer ) - Tukar baju baru selalu, sbb size makan bertambah - Takda kawalan, asyik teringin nk cuba mcm2 makanan viral. . NAFSU jer yang buat jadi mahal tu.. ☺️🤭 pastu nak kurus free.. 😅😂 . . . . NAK TUKAR SIZE SEBELUM HARI RAYA? .⠀ INTAKE APRIL DIBUKA SEKARANG ‼️⠀ . . sertai program TURBOKURUS secara online dan turun berat dengan sihat. . . Apa anda akan dapat? . ✅ Online Mentoring melalui group Whatsapp ✅ Mealplan Turbo lengkap untuk 1 edisi ✅ Pilihan Mealplan tanpa produk ✅ Personal Mentor sebagai Support ✅ Kombo Home Workout daripada Certified Trainer ✅ Kit Turbokurus . . Syarat-Syarat ✔ Berumur 18 tahun ke atas ✔ BMI 23+ dan berat lebih 5kg dari asal ✔ Ada Yuran Kemasukan . . Klik link di bio ig saya, untuk pertanyaan lanjut. . . #bajumuslimah #teamkurusdarirumah #coach.ali #weightlosschallenge #viral #jomkurus #onlinecoaching #niqabis #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #resepimemikatsuami #masak #masakan #masakandiet #bajubigsize #kurus #dietkalori #tipkurus #turunberatbadan #diet #nakkurus #misikurus #dietsihat

 9 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 3

I’m a cute ass fat bitch 😂 #plussize

 9 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Платье Арт: 764812 Размеры: с 50 по 66 Цена: 2000 ₽ Длина: 99-105 см (в зависимости от размера) Состав: 100% полиэстер ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Для заказа сообщите свои параметры: ОГ-ОТ-ОБ в Direct ▶️ наш менеджер Ольга поможет подобрать размер ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ По всем вопросам обращайтесь в Direct или WhatsApp +79855267147 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~#моднаяженскаяодежда #моднаяженскаяодеждабольшогоразмера #платьебольшойразмер #джинсоваякурткабольшогоразмера #спортивныйкостюмбольшойразмер #блузыбольшогоразмера #джинсыбольшойразмер #одеждабольшогоразмера #женскаяодеждаплюс #одеждаплюссайз #женскаяодеждаplussize #короновирус #паника #карантин #карантинмосква #короновирусроссия #курткибольшихразмеров #пандемия #юбкибольшойразмер #женскаяодеждадляполных #моднаяженскаяобувь #plussize #брюкибольшойразмер #одеждадляполныхдам #спортивныйкостюм

 10 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Платье Арт: 968475 Размеры: с 50 по 66 Цена: 2440 ₽ Длина: 133-139 см (в зависимости от размера) Состав: 95% полиэстер, 5% эластан ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Для заказа сообщите свои параметры: ОГ-ОТ-ОБ в Direct ▶️ наш менеджер Ольга поможет подобрать размер ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ По всем вопросам обращайтесь в Direct или WhatsApp +79855267147 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~#моднаяженскаяодежда #моднаяженскаяодеждабольшогоразмера #платьебольшойразмер #джинсоваякурткабольшогоразмера #спортивныйкостюмбольшойразмер #блузыбольшогоразмера #джинсыбольшойразмер #одеждабольшогоразмера #женскаяодеждаплюс #одеждаплюссайз #женскаяодеждаplussize #короновирус #паника #карантин #карантинмосква #короновирусроссия #курткибольшихразмеров #пандемия #юбкибольшойразмер #женскаяодеждадляполных #моднаяженскаяобувь #plussize #брюкибольшойразмер #одеждадляполныхдам #спортивныйкостюм

 12 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Тельняшка DO-1859 модель 604. Размеры: 48-54 Цена: 310 грн Тельняшка батал. Ткань вискоза полоска. Декор нашивка. #наложенныйплатеж

 12 minutes ago
Exploring pareyyyy
3 16

🆕 찰랑 밴딩 쿨링 팬츠 ⠀ ✔️사이즈 : FREE(55-77), L(88-110) ✔️ 컬러 : 블랙 ⠀ 업뎃하자마자 반응 좋은 와이드 밴딩팬츠예요! 입은듯 안입은 듯 편안하면서 시원한 소재와 뒷밴딩이 특징이에요✔️ 입었을 때 차분한 슬랙스같은 느낌이 들어, 어떤 상의에도 찰떡으로 잘 어울린답니다! 군더더기없는 핏에 차르르한 느낌과 롱한 기장감으로 하체보완과 함께 키도 더 커보이는 효과를 줘요👍 한 번 입어보시면 너무 편안해서 매일 매일 교복처럼 찾게 되실 거예요! 추리닝같은 느낌 no🙅‍♀️ 편안하고 실키한 느낌의 부드러운 와이드팬츠예요 :D #드뮤트 #와이드팬츠 #빅사이즈쇼핑몰드뮤트

 12 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 2

Just another dreamer ✨💖 #plussize #queen #loveyourself #behappy #ittakestime

 13 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 2
 14 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Платье Арт: 911397 Размеры: с 50 по 64 Цена: 1640 ₽ Длина: 95-101 см (в зависимости от размера) Состав: 35% хлопок, 65% полиэстер ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Для заказа сообщите свои параметры: ОГ-ОТ-ОБ в Direct ▶️ наш менеджер Ольга поможет подобрать размер ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ По всем вопросам обращайтесь в Direct или WhatsApp +79855267147 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~#моднаяженскаяодежда #моднаяженскаяодеждабольшогоразмера #платьебольшойразмер #джинсоваякурткабольшогоразмера #спортивныйкостюмбольшойразмер #блузыбольшогоразмера #джинсыбольшойразмер #одеждабольшогоразмера #женскаяодеждаплюс #одеждаплюссайз #женскаяодеждаplussize #короновирус #паника #карантин #карантинмосква #короновирусроссия #курткибольшихразмеров #пандемия #юбкибольшойразмер #женскаяодеждадляполных #моднаяженскаяобувь #plussize #брюкибольшойразмер #одеждадляполныхдам #спортивныйкостюм

 15 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 0

🚨 F I T 🚨 U P D A T E :🚨The fit on the Whitney tees has changed. It is now a slightly more fitted. We’ve slid the sizing down, so that the (S) is now the (M) the (L) is now the (XL) etc etc. This design is called the ⭐️🌈⭐️ W H I T N E Y ⭐️🌈⭐️ T E E ⭐️🌈⭐️ Sian Is uk size 12 and is wearing size Large. (also comes in black 🖤) 💕

 15 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 11

Ramadhan tiba Ramadhan tiba! Kejap lagi masuk Ramadhan gais!⠀ .⠀ Yes gaisss.. Ramadhan memang sinonim dengan buah kurma. Walau dalam bulan lain ada jer kurma, tapi sentimental value dia lebih sikit kat bulan Ramadhan nih kan gais.⠀ .⠀ Hajummm kenal kenal sikit jenis jenis kurma yang biasa korang jumpa. Mana satu faveret uols? ⠀ .⠀ Cer komen.⠀ .⠀ #coachfizaidi #meletop #jubahbesar #loseweight #stronger #nakkurus #nealofa #nakfitness #plussize #tipskurus #eatclean #jk1m #gemukisawesome #gemuk #Herbalife #shaklee #pamoga #Dherbs #scklm #bazarpaknil #batucaves #pilkurus #ubatkurus #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #mirafilzah⠀ ---

 16 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 9

Платье в пол 490 грн 😍 Арт #652901``56 Размеры- 46-48, 50-52, 54-56, 58-60 Ткань- суперсофт Цвета- красный, синий, серый Платье в пол, на груди кулиской фиксируется ширина ( можно спустить на плечи или затянуть на груди) , рукав три четверти внизу резинка, талия на резинке, фиксируется пояском, в платье по бокам от колена разрезы 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 💌Отзывы @odezhda.ukraine.od_reviews 📩Для заказа пишите в Direct 📨Отправляем наложенным при предоплате 💯грн 😇 ✔  Больше платьев и сарафанов тут #Платья_odezhdaukraineod_xl ❤️ Нравится? Ставь ЛАЙК 😉 ⠀ #женскаяодеждабатал #plussize #одеждабольшихразмеров #костюмбатал #женскийкостюм #платьеукраина #футболкаукраина #брюкибатал #штаныбатал #женскаяодежда #костюмукраина #спортивныйкостюм

 16 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 2

➡️ Εκπτώσεις -20% σε όλα τα προϊόντα. 🚛 Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα. 💻 e-shop: https://www.bigman.gr/ ☎️ Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2310487550 #bigman #plussize #shopping #fashion #bigsizes #menswear #largesizes

 16 minutes ago
Exploring pareyyyy
4 22

Self-isolation has got me appreciating nature so much more now - maybe a little bit too much! 👀🌺I cannot wait to actually go outside and explore more than just my garden (hopefully) soon. [📸: @jessfilmsthings]⁠

 16 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

5 TIPS KEMPISKAN PERUT DENGAN MUDAH.⠀ ⠀ .⠀ ⠀ Alhamdulillah pengalaman sendiri selepas mengamalkan 5tips ini saya berjaya tukar size pinggang daripada size 32 kepada size 27.⠀ ⠀ .⠀ ⠀ Tak salah kalau anda bagi peluang diri mencuba 🤗🤗.⠀ ⠀ .⠀ ⠀ ⠀ .⠀ ⠀ Follow & Like IG Page @nurain.rozali⠀ @nurain.rozali⠀ @nurain.rozali⠀ @nurain.rozali⠀ ⠀ .⠀ ⠀ Pendaftaran Kurus Online Coaching Sesi April Sudah Dibuka, Klik Link Di Bio IG @nurain.rozali untuk info selanjutnya. ⠀ ⠀ ⠀ .⠀ ⠀ Limited Slot‼️‼️.⠀ . ⠀ Limited Slot‼️‼️.⠀ .⠀ Limited Slot‼️‼️.⠀ ⠀ .⠀ ⠀ #KurusOnlineCoaching #BajuRaya2020⠀ #TipsKurus #kuruscepat #jomkurus #MudahSolat #SolatDuduk #MudahBeribadat #kuruscantik  #dietsenang #kecilkanpeha #kurusonlinecoaching  #teamcoachyatie #TipsDiet #MenuKurus⠀ #MenuDiet #CaraNakKurus #CaraNakDiet⠀ #DietAtkins #DietIF #PlusSize #SizeXXL #TudungMurah #chandelier

 16 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 4

SALE GILA GILA!!!! KORANG NK TENGOK BELUM WEBSITE KITA? KALAU KORANG DH TENGOK MESTI TK PERCAYA. . Website (Click the link at bio) 2 FOR RM79 & 2 FOR RM99 www.viewfashion.com.my . Jom layari website View Fashion utk dapatkan harga berpatutan, selagi stock masih ada... . Spend Min WEST RM100 & EAST RM200 FREE Shipping. . Outlet View Fashion👇 Kuala Lumpur Mytown Shopping Centre,L2-060(tepi ikea cheras) Kenanga Wholesale City Mall, Tingkat 2-96. Kenanga Wholesale City Mall, Tingkat 3-93a. . Before dear purchase, make sure dear check in and out baju yang dear nak purchase. Beli online don’t worry kita QC kan untuk dearies 😘 . #ootdviewfashion #viewfashion #plussize #plussizemalaysia #plussizemodel #plussizesearch #modelplussizekl #plussizemurahcantik #plussizemurahsangat #plussizemurahkl #plussizefashionmurah #viewfashion #curvyplussize #selfmakeup #plussizefashion #plussizesimple #plussizeluxury #prettyplussize #elegantplussizeclothing #ootdcurvymalaysia #curvymalaysia #plussizemalaysia #ootdcurvy #plussizeootd ❤️ ❤️.

 16 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0
 16 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

💋Превосходная весенняя модель от Gorsenia на большие размеры💯👌 💄Полный размерный ряд от 65D до 95К💄Цена бюста 5000 💄Цена трусиков 2000 #бельенабольшиеразмеры #полныйразмерныйряд #Freya #доставкарф #побалуйтесебя #Panashe #Mioocchi #KrisLine #Janira #PushUp #PlusSize #Dплюс #Москва #Niglide #доставкаповсейроссии

 16 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 16

BÖYÜK BƏDƏN BLUZ ÖLÇÜ : 42-44-46-48-50-52 RƏNG : GÜMÜŞ QİYMƏT : 59 azn TƏRKİBİ : TOXUNMA PARÇA( TÜL) SİFARİŞ ÜÇÜN WHATSAPP : +994(050) 716-53-44 MODELİN ÖLÇÜLƏRİ : ÇƏKİ - 79 kq, BOY - 1.80 sm, ÖLÇÜ - 44 #tuvidxxl #böyükbədən #moda #plussize #qadingeyimleri #tarzgiyim #cag

 17 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 0

Se está nos seus planos: ➖ Melhorar sua Qualidade de Vida🔅 ➖Perder Peso e Baixar percentual de Gordura🔥 ➖Reduzir Medidas 🌀 ➖Aumentar Massa Magra 💪🏻 ➖Mais Energia e Disposição🔋 ➖Aumentar seu Desempenho 📈 ➖Estilo de Vida Saudável🏁 Vem dar o pontapé inicial ..... Entre em contato via Direct, Inbox ou WhastApp (27)99576-4307 ou deixe seu WhastApp pra eu entrar em contato. #Dieta #dietaesaude #dietadospontos #dietapraemagrecer #perdepeso #nutricao #emagrecer #bestshake #gastronomia #comidafit #estetica #plussize #pudimfit

 17 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 1

🌷 64770 Костюм 🌞 Размеры: от 48 до 64 🎀 Цена: 730грн ❣️ Ткань: двунить Для связи пишите в direct💌, а также viber/telegram/whatsapp📲 +380638563008 #lviv

 17 minutes ago
Exploring pareyyyy
0 1

🌷 64770 Костюм 🌞 Размеры: от 48 до 64 🎀 Цена: 730грн ❣️ Ткань: двунить Для связи пишите в direct💌, а также viber/telegram/whatsapp📲 +380638563008 #lviv

 18 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 2

Rainy isolation days in a skivvie and undies.

 39 minutes ago
Exploring pareyyyy
1 2

❎O Suplemento Detox Caps é seguro, eficaz e aprovado pela Anvisa. Possui benefícios para a melhora da saúde, colaborando na regulação do intestino, promovendo saciedade, controlando apetite, desintoxicando o corpo e consequentemente potencializando os resultados na busca de um corpo saudável e magro. possui uma ação emagrecedora, atuando na queima de gordura, desintoxicação do corpo, auxiliando na redução do inchaço do seu corpo, aumentando sua disposição e fazendo você emagrecer de forma rápida e definitiva.❎

 2 hours ago
Exploring pareyyyy
4 53

🆕 남녀공용 롱 트렌치코트 ⠀ ✔️사이즈 : M, L ✔️ 컬러 : 다크베이지, 그레이 ⠀ 기획특가로 정말 저렴하게 나온 역대급 트렌치예요 ♡ 가격, 퀄리티, 핏 모든 면에서 말 그대로 역대급 코트입니다! 박시한 핏과 긴 기장이 특징이에요✔️ 나그랑패턴으로 어깨가 드롭되지 않아 더 예쁜 핏이구요! 가격은 저렴하지만 퀄리티는 절대 저렴하지 않답니다🙅‍♀️ 오래 입을 수 있는 탄탄한 100%의 면소재고, 사이즈도 두 가지로 나와 커플룩, 시밀러룩으로 정말 좋아요! ˃̵͈̑ᴗ˂̵͈̑ ⠀ #커플트렌치코트 #빅사이즈쇼핑몰드뮤트

 2 days ago